Saját KB bal
Saját KB jobb

Melyek a hasznos kerti kellékek legfontosabb jellemzői?

Talán a téli hónapok kivételével minden évszak alkalmas arra, hogy hosszabb időt is eltölthessünk a ház körül, élvezve a kert adta kikapcsolódási, pihenési lehetőségeket. Van, aki már beszerezte a kerti tartozékait, de aki még nem, vagy aki szívesen vesz új ötleteket, netán cserére szorul valamelyik kerti bútora, annak érdemes lesz végigolvasni ezt a cikket.

Speciálisan szabadtéri felhasználásra tervezve

A szabadtéren használható eszközök tervezése és gyártása során maximálisan figyelembe veszik, hogy az időjárás olyan viszontagságainak, mint az eső, szél, UV-sugárzás vagy a fagy, tökéletesen ellenálló termékek kerüljenek a vevők birtokába.

A Curver-Lifestyle webáruház kerti tartozékai beltérben és egyben szabadtéren használható eszközök, emellett kerti bútorok széles választéka is megtalálható. A cég a minőségi műanyagokból készült termékek igazi szakértője, a választék bármely darabját megvásárolva biztosak lehetünk abban, hogy masszív, tartós, ergonómikus darabbal lett gazdagabb a háztartásunk.

Bár a műanyagokat hagyományosan nem a legigényesebb alapanyagok között tartjuk számon, de vitathatatlanul több olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek messze túlmutatnak a fa vagy a fém paraméterein.

A jó minőségű műanyag mindenben felveszi a versenyt nemesebb társaival

Ezek között a legjelentősebb, hogy a műanyag nem rozsdásodik, nem vetemedik, nem szárad ki, alakját, rugalmasságát hosszú ideig megőrzi. Ugyanígy nagyon jó a színtartóssága is, így nem szükséges az átfestése, inpregnálása, felületkezelése.

Az iparág egyik vezető gyártója minden tekintetben kiváló tulajdonságokkal bíró műanyag előállítására képes, és ez igaz a külső megjelenésre és a tapintásra is. A webáruházban található bútorok a fa, és a manapság rendkívül divatos rattan bútorok forma- és színvilágát idézik, avatatlan szem számára szinte észrevehetetlen a különbség.

A kerti bútorokon túl is vannak még lehetőségek

A mindenki által ismert kerti garnitúrák, ülő-, fekvő- és tárolóalkalmatosságok mellett egyéb kiegészítők is megtalálhatók az áruház kínálatában, amelyek szintén kerti tartozéknak számítanak. Ilyen a többféle kivitelben és méretben is megtalálható szemetes.

Ezek között találunk leemelhető, billenthető, valamint zárható fedéllel ellátott darabot is, de aki kerekekkel ellátott szemetest keres, az is megtalálhatja a számára megfelelő terméket.

Hasznos darabjai a kínálatnak az esővíztárolók, melyek beépített szűrővel és leeresztő csővel is el vannak látva, hogy a használatuk könnyű és gazdaságos legyen.

Bárszekrény a kertben

A kerti partyk, sütögetések, baráti összejövetelek nélkülözhetetlen kelléke lehet a szellemes megoldású műanyag bárkocsi. Ez a kiegészítő összecsukva asztalként tehet jó szolgálatot, míg nyitott állapotban italhűtő tárolójának köszönhetően nagyszerűen használható minibárként is. 

További hasznos kerti kiegészítő a többfunkciós dohányzóasztal, amely az említett funkcióján kívül praktikus ülőalkalmatosság és tárolóeszköz is.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...