Saját KB bal
Saját KB jobb

A csokoládé mindig tökéletes ajándék

A csokoládé a boldogság forrása, és mint ilyen, tökéletes ajándék lehet minden alkalomra mindenki számára, akár céges, akár családi, baráti ajándékként adnád. Valamilyen formájában mindenki szereti, és a széles íz- és formaválasztéknak köszönhetően sokféleképpen variálható. 

Akárcsak az egyéb ajándéknak szánt termékek, a csokoládé esetében is a minőségre törekedj! A költségvetésed függvényében inkább a több kevesebb elvet alkalmazd, legyen igazi meglepetés a megajándékozottnak.

Kedveskedj csokoládéval minden alkalomra!

A csokoládé kezdetben a gazdagok kiváltsága volt, mára ez szerencsére megváltozott, és már egyre többen juthatnak hozzá ehhez az ízletes desszerthez. A Bellio céges karácsonyi ajándékcsomagjaiban is megtalálod kicsik és nagyok kedvencét különleges ízesítésekben, dizájnos csomagolásban.

Életünk során rengeteg olyan alkalom adódik, amikor megköszönhetünk valakinek valamit, legyen az a szerelmünk, életünk párja, szülőnk, barátaink, gyerekeink, munkatársaink. A csokoládé örömünk, bánatunk, együttérzésünk, elismerésünk, megbecsülésünk kifejezésére is alkalmas, adhatjuk szeletben, táblában, dobozban elegáns bonbonként.

Íze semmihez nem fogható, ehhez járul még különleges hatása, ugyanis a magas kakaóbab tartalmú étcsokoládé bizonyítottan örömhormonokat termel az emberi szervezetben, így képes boldogságot csempészni a hétköznapokba.

Mi teszi a csokoládét különleges ajándékká?

Nem különlegesebb tulajdonsága, mint az íze, valamint egészségre gyakorolt pozitív hatásai teszik ezt a leginkább szilárd formájában fogyasztott ínyencséget egyedülállóvá.

A csokoládé bármikor bevethető, akkor is ha van, akkor is, ha épp nincs ajándékötletünk. Ismerve a megajándékozott ízlését, személyessé, különlegessé teheted az alkalmakat, igazi örömet okozhatsz vele. 

Csokoládét ajándékozva mindig prémium minőséget válassz, és különös gondot fordíts a csomagolásra!

Csokit minden ajándékcsomagba!

A legtöbben rajonganak ezért a finomságért, amelyet az aztékoknak köszönhetünk, és amely meghódította az egész világot. 

Akár nő, akar férfi kollégádat, ismerősödet, barátodat lepnéd meg valamilyen ajándékcsomaggal, egyedülállóvá teheted egy nem mindennapi csokoládéval. 

Az egyedi ízesítésű, minőségi alapanyagokból készülő exkluzív kézműves csokik éppúgy illenek a férfias ajándékcsomagokba, mint a nőiesbe. 

Céges ajándékcsomagok csokival

A szokásos céges ajándékcsomagok általában praktikus, de unalmas tárgyakat tartalmaznak, esetleg egy üveg bort, gondolván, ezekkel nem lehet mellélőni. De miért ne adhatnál valami mást, valami olyat, amellyel garantáltan örömet okozhatsz a megajándékozottnak?

Ajándékozz pár falatnyi boldogságot gyönyörűen csomagolt, változatos ízű minőségi kézműves csokoládé formájában. Íztől függően jól párosíthatsz hozzá exkluzív szeszes italokat, de akár tea különlegességeket is. 

Ajándékozd az istenek eledelét megbecsülésed, szereteted jeléül szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...