Saját KB bal
Saját KB jobb

Érdekelnek a pénzügyi állások, de eddig nem mertél belevágni?

Ki ne játszott volna gyerekkorában irodistás játékot? Minden szerepjáték során felmerül az ügyintéző, aki egy asztal mögött ül, előtte akták, papírhalmok tornyosulnak, számológépen pötyög, és sok kávét iszik.

Aztán jönnek az iskolásévek, a pályaválasztás, és sokan teljesen más úton indulnak el, mint amit a gyermekkori szerepjáték során oly sokszor eljátszottak. Aztán múlnak az évek, és a felnőtt, dolgozó emberben elkezd motoszkálni valami. 

Vajon jó helyen vagyok? Miért nem pénzügyi területre mentem végül? Mennyivel jobb lenne most valami pénzügyi szakmában dolgozni! Szerencsére azonban senki sincs bebetonozva az aktuális állásába. Te sem!

Merj váltani!

Ha nem érzed magad jól a szakmádban, akkor jó ha tudod, hogy akár pár hónap leforgása alatt tudsz váltani. Ma már az internetnek hála online és távoktatásos tanfolyam keretén belül is tudsz magadnak olyan szakmát szerezni, amellyel tuti befutó leszel majd minden cégnél.

Bár a bérszámfejtő csak részszakképesítés, mégis jó pár munkakör betölthető vele, így ha ilyen jellegű területre vágysz, akkor a Tanfolyam.hu pénzügyi képzése lesz a te utad.

A százhúsz órás bérszámfejtői képzés után akár cégeknél, akár könyvelőirodában is el fogsz tudni helyezkedni, és az egyik legnagyobb bizalmat igénylő pozíció lehet a tiéd, hiszen a dolgozók bére meglehetősen szenzitív téma, amiről nem nagyon esik szó sem baráti, sem rokoni körökben.

Jó, de mit kell csinálni?

Hát a gyermekkori ábrándok egy része már biztosan a múlté, hiszen a bérszámfejtő modern számítógépes programokkal dolgozik, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mindent a gépek végeznek el helyette. 

Igencsak szükséged lesz arra, hogy folyamatosan frissen tartsd a tudásod mind adózási, mind pedig munkajogi területen, hiszen a törvények folyamatosan változnak, és mivel emberek bérével fogsz dolgozni, mindig lesz benne valami csavar: itt egy betegszabadság, ott egy jutalom, amott egy NAV-os követelés, letiltás.

Így aztán bármennyire is egyhangúnak tűnik a munka elsőre, sosem lesz az. Éppen ezek miatt a változó tényezők, valamint az emberi sorsok miatt lesz kiemelten fontos a precizitás, a kiváló logika és a rendszerszemléletű gondolkodás. 

Ha égsz a tettvágytól, és alig várod, hogy elmerülhess a bérek és a bérszámfejtés kiszámítható világában, akkor feltétlenül kezdd el a bérszámfejtői képzést a Tanfolyam.hu szervezésében! Utaznod sem kell, az idődet is magad osztod be, ugyanakkor minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy az anyag feldolgozása zökkenőmentes legyen, és sikerrel szerepelj a záróvizsgán is.

Nincs megállás!

Azt ugye sejted, hogy ha egyszer belevágsz, akkor nem lesz megállás? Számos más pénzügyi szakma vár még arra, hogy beleásd magad, hogy aztán pár év elteltével minden tudással felvértezett, szakmai tapasztalattal bővelkedő pénzügyi szakember lehess. Pont olyan, akit gyermekkorodban az asztalod mögé képzeltél.

Ugye jó tudni, hogy van választási lehetőséged? A többi most már igazán rajtad áll.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...