Saját KB bal
Saját KB jobb

Költöztetés profin előkészítve? Fontos a megfelelő csomagolás!

Egy költöztetés akkor lesz gondmentes, ha megfelelően elő van készítve a folyamat. Ebbe beletartozik persze az is, hogy jól válasszuk ki a költöztetéssel megbízott partnert. De az is, hogy megfelelően legyenek előkészítve a bútoraink a nagy útra. Lássuk is, mire gondolunk!

Költöztetés csak a megfelelő partnerrel!

Ahhoz, hogy jó kezekben legyenek a költöztetés során a vagyontárgyaink, nem mindegy, hogy kire bízzuk őket! Egy valóban profi csapat kezei között biztonságban vannak. Méghozzá úgy, hogy biztosak lehetünk benne, hogy annyit fogunk a végén fizetni, mint amennyiben megállapodtunk. De ha egy hiéna kezei közé kerülünk, akkor biztos nem leszünk ennyire szerencsések.

Épp ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő költöztető céget bízzuk meg a bútoraink szállításával. Olyan partnert keressünk a feladatra, akik megbízhatóak, akik nem csak a pénzünkre utaznak. Olyat, akik nem csak félrebeszélnek, ha az árat kérdezzük, hanem megmondják, hogy mennyibe fog kerülni az egész. Ha valaki csak terel, és nem ad egyenes választ, az legyen gyanús! Aki pedig nem hajlandó írásban árajánlatot adni, az komolytalan, és attól tartsa távol magát!

Hogy valóban jó partnerrel dolgozhasson, érdemes minél előbb megkeresni a megfelelő költöztető céget. A kiváló szolgáltatást nyújtók jóval előre be lehetnek táblázva, így fontos, hogy időben elkezdjük a keresést, a szabad kapacitások miatt. Ha leszerződött egy megbízható céggel, akkor biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesznek a vagyontárgyai.

A megfelelő csomagolás az alapja mindennek

Miután megtaláltuk a megfelelő szakembereket a feladatra, jöhetnek az előkészületek. Biztosítanunk kell a helyet a teherautónak, méghozzá lehetőleg minél közelebb. Ez a mi érdekünk is, mert így időt, ezáltal pedig pénzt spórolhatunk.

De az igazi előkészület az a csomagok szállításra kész állapotba hozását jelenti. Mindent oly módon kell összepakolnunk, hogy a szállítás során ne sérüljenek. Ehhez valószínűleg szükségünk lesz dobozokra, különböző csomagolóanyagokra és ragasztószalagra is.

A kisebb és törékeny dolgainkat bedobozolhatjuk úgy, hogy újságpapírba vagy buborékfóliába tesszük őket, de a nátronpapír is kedvelt megoldás erre. A zsugorfóliával megvédhetjük a világos színű, kényes szövetű bútorainkat a koszolódás ellen. A buborékos fóliával pedig mechanikai védelmet kaphatnak az antik, illetve sérülékenyebb vagyontárgyaink.

Nem javasoljuk Önnek, hogy bármit is szemeteszsákokba pakoljon. Használjon költöztetődobozokat, melyeket nyomódásmentesen akár egymásra is lehet pakolni.

Bízza profikra!

Ha Önnek nincs ideje, ereje vagy kedve ahhoz, hogy előkészítse a vagyontárgyait a nagy útra, akkor bízza profikra! Egyes költöztető cégek, mint például a Servitius és Partnerei költöztetés, külön szolgáltatásként kínálják a bútorok csomagolását. Így nem kell Önnek sem időt, sem energiát pazarolnia erre a feladatra. Ráadásul biztosra veheti, hogy profi módon lett előkészítve minden.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...