Konyha, ahol minden kéznél van

Kis lakásban is remekül érezheted magad, ha egyedül birtoklod, vagy nem nagy a család. De amint meglátogatnak a rokonok, vagy a barátok töltenek nálad egy hétvégét, máris érezhető a helyhiány. Ez pedig legtöbbször a főzés és étkezés kapcsán merül fel. 

Bemutatnád a főzőtudományod, brillíroznál a konyhában? Mindhiába, ha nincs hely az edényeknek, konyhai gépeknek és úgy általában véve a főzésnek. Ezt a problémádat szünteti meg egy ötletes és önmagában is teljes értékű konyhai megoldás, a konyhablokk.

Ahol öröm a főzés

Hogy mindig legyen kedved a konyhai tennivalókhoz, a legegyszerűbb út, ha mindent rendszerezetten pakolsz el és tárolsz. Ehhez a konyhai eszközöktől a konyhabútorig mindent megtalálsz a mömax konyhai termékpalettáján. 

Legyen állandó helye a habverőnek vagy a tejhabosítónak, hogy amikor egy finom vacsorát készítenél, mindent keresgélés nélkül megtalálj. Készítsd elő, ami a főzéshez és terítéshez kell, hogy minden kéznél legyen. A sok praktikus eszköz elhelyezéséhez számtalan tároló és akasztó közül válogathatsz.

Modernizáld a konyhád! 

Azért nem szeretsz főzni, mert sok időt rabol el az ételek előkészítése, a zöldségpucolás vagy maga a főzés? Modernizáld a konyhád! Ma már számos konyhai kisgép létezik, amivel időt spórolhatsz magadnak. Ráadásul szebb lesz a felvert tojáshab, mintha hagyományos módszerrel készítenéd, több a narancslé, mintha Te facsarnád. Sőt, a konyha is kevésbé lesz ragacsos. 

A korszerűsítés nem feltétlenül gépek tömkelegének beszerzését jelenti. Vannak olyan eszközök, amikre sütés-főzésnél ma is ugyanúgy szükségünk van, mint száz éve volt dédanyáinknak. A serpenyőket, sütőedényeket ma is használjuk, de formájukban, anyagukban, bevonatukban megújultak. Ha nem szereted a hagyományos tortasütőt, a mömax webáruházban találsz szilikon tortaformát, amiben nem tapad le a tészta. Azonfelül egyszerűbb belőle kiborítani a kész süteményt, mint a régi formából. 

Amikor már nem férsz el a konyhádban, ott a konyhablokk!

Ha belelendülsz, nagyon könnyen függővé válhatsz: csak gyűlnek a konyhai eszközök, a kisgépek, a hozzávalók, és már nem férnek el a konyhában. Sajnos a kis lakásokban éppen a konyhán spórolnak általában a tervezők, feltételezve, hogy az itt élők nem főznek sokat. Pedig ez nem egészen van így, sőt! 

Épp ezért előbb-utóbb érdemes a régi konyhabútort lecserélni egy konyhablokkra. Konyhablokkokat a különböző webáruházakban, lakberendezési áruházakban több árkategóriában, különböző méretekben és felszereltséggel is megtalálhatunk. Ezekből a mini konyhákból némelyik a beépített háztartási gépeket is tartalmazza, így nyújtva tökéletes megoldást a helyhiányra. Könnyen telepíthetők és praktikus tárolófelületeiken minden elfér. 

Ha helyszűkében vagy, egy konyhablokk beszerelése a legjobb, amit tehetsz. A mömax szakemberei pedig nem csak tanácsot adnak, de segítenek a tervezéstől a beszerelésig.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...