Saját KB bal
Saját KB jobb

Fogyókúrás csodamódszerek helyett életmódváltás

Még mindig nem sikerült elérni az álomalakot? Az alábbi tanácsok betartásával közelebb lehet kerülni a célhoz. A fogyókúrás csodamódszerek helyett az életmódváltáshoz mutatunk hasznos tippeket, amelyekkel tartós eredmény érhető el a testsúlycsökkenés terén.

Természetesen az egészséges életmód alapja az egészséges ételek fogyasztása, a megfelelő folyadékpótlás és a rendszeres testmozgás. Mindemellett még van pár hasznos tanács, melyeket érdemes betartani. Mutatjuk, hogy mik ezek!

Étrend-kiegészítővel is támogatható a fogyás

A fogyás folyamata segíthető megbízható étrend-kiegészítőkkel. Mindenképpen olyan változat mellett érdemes dönteni, mely valóban segíti a testsúly csökkenését. Továbbá fontos a megbízható gyártó és az is, hogy a készítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmazzon. 

Az ideális változat segít csökkenteni az étvágyat, melynek köszönhetően kevesebb lesz a bevitt kalória mennyisége. Továbbá hozzájárul az optimális anyagcsere-folyamatokhoz. Ilyen megbízható készítmény a GENIX fogyókúrás étrend-kiegészítő.

Az egészségtelen nassolnivalókat érdemes lecserélni egészségesre

Továbbá fontos a pihentető alvás, hiszen ez idő alatt regenerálódik a szervezet. Bátran állítható, hogy ez az alapja mindennek. Továbbá mindenképpen érdemes időt szánni a reggeli étkezésre. Érdemes rostokban és fehérjében gazdag reggelit beiktatni a mindennapokba. A napindító étkezés energiával látja el a szervezetet, és beindítja az anyagcserét. 

Mindemellett az egészségtelen nassolnivalókat érdemes lecserélni egészségesre. Chips és csoki helyett javasolt olajos magokat, valamint zöldséget és gyümölcsöt választani. Továbbá kerülni kell a cukrozott gyümölcsleveket és italokat. Érdemes tiszta vizet fogyasztani, mely például ízesíthető gyümölcsdarabokkal. Továbbá érdemes beszerezni egy turmixgépet, mellyel egészséges és finom italok készíthetőek. Ráadásul a turmixok vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, mindemellett pedig laktatóak is.

Nincs értelme elérhetetlen célokat kitűzni

A fogyás elősegítése érdekében az adagokra is kiemelt figyelmet kell fordítani. Érdemes kisebb tányérokat használni, mellyel csökkenthető a kiszedett étel mennyisége. Érdemes lassan enni és kerülni a túlevést. Ennek a módszernek köszönhetően nem kell a kedvenc falatokat megvonni magunktól.

Mindemellett a célkitűzésnél is tudatosnak kell lenni. Nincs értelme elérhetetlen dolgokról ámodozni, hiszen a siker elmaradása motivációvesztést eredményez. Hetente maximum fél-egy kilogrammnyi fogyást érdemes tervezni. A túl gyors fogyás árt a szervezetnek, és könnyen megjelenhet a jojó effektus. Ha valaki nyolc kilogrammtól szeretne megszabadulni, akkor ne akarja ezt elérni két hét alatt. Reálisan ehhez kell nyolc hét minimum, szóval lehet a végső cél nyolc kilogramm, melynek részcélja a heti egy kilogrammos fogyás.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...