Saját KB bal
Saját KB jobb

Állítsd meg a kopaszodást hajmezoterápiával

40 év fölött sajnos törvényszerű, hogy a férfiak jelentős része küszködik a kopaszodás problémájával. Amennyiben te is azok közé tartozol, akik kipróbálták már az összes vitaminkészítményt és más csodaszereket, de mégsem jártál sikerrel, akkor a hajmezoterápia lehet számodra is a megoldás.

Válaszd a hajmezoterápiát, mint célzott megoldást a kopaszodás problémájára

A külsőleg használt készítmények, illetve a különböző vitaminok elég kis százalékban hozzák meg a várt eredményt. Nem ezek a legjobb hatásfokkal működő módszerek, hogyha kopaszodásról van szó. Ahhoz, hogy hatékonyan fel tudd venni a harcot a hajhullás ellen és kézzelfogható eredményt érj el, először is meg kell értened a miérteket.

Az alapvető problémát a DHT hormonra való érzékenység jelenti. És a probléma megoldásához ennek a hormonnak a blokkolása járulhat hozzá a leghatékonyabban. Ez a hormon minden férfi testében megtalálható és aki érzékeny rá, annak hajszálait lassanként tulajdonképpen megfojtja. Ezt a jelenséget nevezzük kopaszodásnak. Ezért a leghatékonyabb módszer, hogyha célzott kezelés alá vesszük a fejbőrt.

A mezoterápiás módszer működése

Ennek a beavatkozásnak a lényege, hogy a problémát helyben kezelik, tehát rögtön a fejbőrben, a hajhagymák tövénél. Amelynek a lényege, hogy blokkolják a DHT hormon működését. Egyértelmű, hogy ezt nem egy vitaminkészítménnyel vagy samponnal tudjuk a leghatékonyabban megtenni, hanem egy mezoterápiás kezeléssel.

Egy ilyen alkalommal közel 120 ponton, közvetlenül a bőrbe juttatják azt a hatóanyagot, ami blokkolni fogja a hormon működését. Ráadásul mindezt kiegészítik olyan, hajnövekedést serkentő tápanyagokkal, melyek miatt egy vitaminbomba kerül a fejbőrödbe. Tehát nemcsak a kopaszodás okát szüntetik meg az eljárással, hanem egyúttal táplálják a hajadat és serkentik annak növekedését.

Különleges DHT blokkoló hajmezoterápiás koktél

A mezoterápiás kezelések egyre több hajklinikán elérhetőek, de kizárólag az Art ‘N Hair-nél találhatod meg azt a speciális hajmezoterápiás koktélt, mely megoldhatja a kopaszodás problémáját. Nincsenek mellékhatások, kizárólag az egyedileg fejlesztett hatóanyag komplex, amely segít, hogy újra erős és egészséges legyen a hajad. 

Ne dobd ki a pénzt az ablakon a sok semmit érő készítményre és kozmetikumra. Válassz célzott kezelést, és megoldódik a gond!

Mielőtt belefognál, mindenképp konzultálj szakemberrel. Fontos, hogy egyedileg felmérjék, milyen célzott kezelése van szükséged, ugyanis a kopasz foltok ettől a kezeléstől nem fognak visszasűrűsödni. Azok a hajhagymák, amiket a hormon jelenléte már tönkretett, sajnos egy ilyen tápanyagokban gazdag kezeléstől sem kelnek új életre. Azonban a megfelelő terápia kiválasztásával erre a problémára is megoldást találhatsz. Ne félj a beavatkozástól, hiszen mit veszíthetsz? A hajadat biztosan nem!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...