Saját KB bal
Saját KB jobb

Akkumulátoros ütve csavarozó? A legjobb választás!

Az akkumulátoros gépek szépen lassan kiszorítják a hagyományos, hálózatról működő, vezetékes társaikat. Kiváltképp abban az esetben igaz ez, ha a hétköznapi felhasználókat nézzük, akiknek az igényeit hatékonyabban tudják kielégíteni ezek a szerszámgépek.

Milyen tulajdonságok teszik előnyössé az akkumulátoros szerszámgépeket?

Mind a kompakt kiszerelés, mind pedig a nagy fokú mobilitás olyan tulajdonságok, amelyek előnyt élveznek az olyan kimagasló teljesítményhez képest, amelyre az átlagos felhasználónak nincs se igénye, se szüksége. Éppen ezért gyakorlatilag minden szempontból kedvezőbb megoldásnak számít az akkumulátoros modellek megvásárlása.

Az ezzel a megoldással működő eszközöket gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük, és valóban akárhol használhatjuk is őket. Hiszen nem korlátoz minket sem a konnektortól való távolságunk, sem az ennek a kiküszöbölésére alkalmazott hosszabbító hosszúsága. 

A feladatok elvégzését is sokkal egyszerűbbé és könnyebbé teszi az, ha a vezetékre való odafigyelés nélkül, teljesen szabadon mozogva dolgozhatunk. A dolgunkat pedig tovább egyszerűsíti a már előbb is említett kompakt kivitel.

Vannak hátrányok is?

Az a helyzet, hogy azok, akik folyamatosan használnak ütve csavarozót a munkájukhoz, nyilvánvalóan más teljesítményigényt támasztanak majd a szerszámgéppel szemben, de ha a ház körüli munkákhoz keressük a lehető legjobb eszközt, akkor ne is menjünk tovább, mert megtaláltuk.

Az Elefántszerszám.hu Webáruház akkumulátoros ütve csavarozói között akkumulátortöltővel felszerelt, megbízható modellt is a módunkban áll választani.

Meg is szabadulhatunk attól a hátránytól, hogy majd azért nem fogjuk tudni elvégezni a feladatot, mert lemerült a szerszámgép akkumulátora. Ott lehet ugyanis nekünk egy tartalék is, s a lemerült példány pedig nyugodtan újratöltődhet, miközben mi nyugodtan tovább dolgozhatunk, elakadás nélkül.

Miért kellene minden háztartásba egy ilyen csavarozó?

Az a helyzet, hogy egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a kézi csavarhúzóval, valamint az ütvefúróval végzett munka sebességével, könnyűségével és erejével. Azt nyilván mindenki magától is sejti, hogy a kézi megoldáshoz képest sokszoros hatékonyság lehet az, ha befektetünk egy megbízható és jó minőségű akkumulátoros ütve csavarozóba.

Mi alapján érdemes választani?

A szerszámgépeket annak alapján érdemes kiválasztani és megvásárolni, hogy mire és milyen hosszan, milyen sűrűn szeretnéd majd használni. A szénkefés motorhoz képest a szénkefe nélküli változat kedvezőbb tulajdonságokkal bír, például hosszabb élettartamra, valamint halkabb üzemmódra is számíthatsz, ha ez utóbbit választod. 

Szempont lehet az is, hogy szeretnél-e extra funkciókat az ütve csavarozódtól, mint például LED világítást vagy okostelefonos összeköttetést. A cél minden esetben ugyanaz: mindig olyan gépet vásárolj, amely a te igényeidre vannak szabva!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...