Saját KB bal
Saját KB jobb

Hallgass zenét okoseszközök segítségével

Te tudod, hogy mi az az okosotthon? És azt, hogy milyen előnyöket rejthet számodra? Számos olyan kiegészítővel szerelhetjük fel a lakásunkat, mely megkönnyíti a hétköznapi életet, és egy biztonságos, valamint kényelmes otthont teremtünk vele.

Mit hívhatunk okosotthonnak?

Az okosotthon kialakítása egészen egyszerű eszközök használatával kezdődik. A legnagyobb különbség a hagyományos háztartásokhoz képest, hogy számos olyan előnnyel jár, mely egyszerűbbé teszi és kényelmesebbé a hétköznapi teendőinket. Ez a rendszer úgy működik a háttérben, hogy aránylag keveset érzékelsz belőle, mindeközben pedig kifogástalan szolgáltatásban lesz részed.

Sok olyan területe van az otthoni tevékenységeknek, amiben ezt hasznosíthatjuk. Például irányíthatjuk vele a riasztórendszert vagy a fűtést, de akár kezelhetjük a világítás rendszerét is. Ma már minden háztartásban megtalálhatjuk a különböző okoseszközöket, amiket egyszerűen összekapcsolhatunk az okosotthon rendszer elemeivel. Nézz csak rá a karórádra, vagy pillants rá a telefonodra, biztos, hogy a te háztartásodban is akad néhány olyan eszköz, amellyel már most alkalmazod az okoseszközök előnyeit.

Milyen előnyökkel járhat a Google Nest alkalmazása?

Az OkosabbOtthon.hu-nál kapható Google Nest egy olyan hangszóró, mely hanggal vezérelhető és egyszerűen integrálható az okosotthon rendszerekbe. Parancsszóra lejátssza a kedvenc zenéidet, de ha informálódni szeretnél az aktuális hírekről, az időjárásról vagy akármi másról, a Google asszisztens segítségével ezt is megkérdezheted tőle. Mivel kiváló hangminőséggel rendelkezik, a zenehallgatás is egészen új élményt fog nyújtani. Kérd a Google Nesttől, hogy játssza le a kedvenc dalaidat, vagy streameljen zenét a telefonodról.

A vezérlés segítségével élvezheted a Google legjobb szolgáltatásait. Továbbá a Google asszisztensnek köszönhetően beállíthatsz időzítőt vagy riasztásokat is, így emlékeztetheted magadat a fontos feladatokra. Amennyiben nincs időd a napi teendők átfutására, meghallgathatod róla a személyre szabott menetrendet, illetve a magadnak hagyott emlékeztetőket is.

Milyen eszközökkel párosíthatod össze a Google Nestet?

A Nest rengeteg okoseszközzel kompatibilis, így például hozzákapcsolhatod lámpákhoz és különböző érzékelőkhöz, de akár az otthoni TV-hez is. Kialakításának köszönhetően nemcsak hasznos eszköz, hanem jól is mutat. Elhelyezheted egyszerűen egy éjjeliszekrényen vagy polcon, de akár egy munkalapra vagy a falra is felszerelheted. Modern kialakítású, esztétikus darab.

Kompatibilis az Android és az iOS operációs rendszerekkel is. Így kifejezetten alkalmas az okosotthonok vezérléséhez, valamint zenelejátszáshoz. A zenehallgatás megkönnyítéséhez rendelkezik Spotify támogatással is. Valamint többféle nyelven ért, így angolul, németül, de akár lengyelül is használhatod. Add ki az utasítást, hallgass zenét, vagy csak maradj kapcsolatban az otthonoddal, és nyugodtan bízd erre a kis hangszóróra a felügyeletét, míg távol tartózkodsz.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...