Saját KB bal
Saját KB jobb

Úgy érzed, lenne mit tökéletesíteni a babakocsidon?

Minden leendő szülőnek az egyik legnagyobb kihívást a babakocsi kiválasztása jelenti, hiszen nem elég, hogy hatalmas a választék, de a legtöbb esetben még csak tapasztalattal sem rendelkeznek a leendő szülők. Hogyan tudnád megmondani, neked melyik babakocsi fog a legjobban tetszeni, ha még soha nem kellett babakocsit használni?

Ha ez nem lenne elég, akkor pedig még jönnek azok az extrák, amik hiányára akkor derül fény, amikor élesben kezditek használni a babakocsit.

Persze lehet előre is gondolkodni, és most éppen te is azt teszed azzal, hogy elolvasod azokat a tippeket, amiket a NiKiCa Bababolt szakértői osztottak meg velünk.

Nem elég az alapfelszereltség!

Bármennyire is telhetetlenül hangzik, sajnos a babakocsik alapfelszereltsége nem fogja megadni azt a komfort- és biztonságérzetet, amit teljes joggal elvárnál a babád és önmagad számára. Hogy ez miért van így, azt majd talán egy másik cikkben boncolgatjuk.

Egyelőre érdemes sorra venni, hogy mik azok az extrák, amiket külön tudsz megvásárolni, és segítenek abban, hogy babád télen-nyáron biztonságban és kényelemben babakocsizhasson!

Fontos végiggondolni, hogy nektek melyikre lehet majd szükségetek, feleslegesen ne vásároljatok!

Extra a babának, extra az anyának!

Már biztosan tűkön ülsz, hogy megtudd, milyen extrák közül válogathatsz! Mutatjuk is!

  1. Ha a téli hideg sem riaszt el titeket, akkor babádnak érdemes egy bundazsákot, magadnak pedig egy babakocsikesztyűt beszerezni, és indulhat is az eszkimótúra!
  2. Ha a nyári napsütéstől szeretnéd megóvni a babád érzékeny bőrét, akkor egy napvitorlát lesz érdemes beszerezni!
  3. Ha van testvér is, aki még maga sem bír hosszabb távokat, akkor a testvérfellépőt használva ő sem marad ki a gondoskodásból!
  4. Ha a bevásárlást is babakocsival intézed, akkor bevásárlóháló, de még a pelenkázótáska is a segítségedre lehet.
  5. Bárhol is jársz, egy esővédő fólia mindig jól jöhet, akár az őszi áztató esőről, a tavaszi vagy a nyári frissítő záporokról legyen szó!
  6. Ha szeretsz előregondolkodni, akkor a mózeskosárba helyezhető betétekkel jobban tudod majd védeni a babakocsit az esetleges pelenka- vagy böfibalesetektől.

Látod, mennyi mindenre fel tudsz készülni? Válassz hát az időjárásnak és az igényeiteknek megfelelő extrákat a NiKiCa Bababolt kínálatából, és induljatok sétálni!

A világ rátok vár!

Most, hogy látod, mindenféle eshetőségre fel tudod készíteni a babakocsitokat, nyugodt lehetsz, és bátran elindulhattok akár kettesben is, hogy felfedezzétek együtt a világot!

Hidd el, a babád imádni fogja, minden ingerért, minden szippantás friss levegőért nagyon hálás. Ha pedig valami extra kaland üt be eső vagy erős napsütés képében, az csak még tovább fűszerezi az élményt!

Ne késlekedj hát, szerezd be a szükséges extrákat!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...