Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy csipet luxus otthonra: jacuzzi a teraszon

A masszázsmedencék jelenléte már nemcsak a szállodákban vagy luxusapartmanokban elérhetők, otthoni használatuk is egyre népszerűbb. Sokan nem szeretik, ha több vadidegennel kell osztozniuk a meghitt élményen, nekik mindenképp érdemes beszerezni egy privát használatú jacuzzit, ha az elhelyezése megoldható.

A PLAZAWEB.HU munkatársai megosztják veled a legfrissebb körképet, hogy mi az aktuális kínálat a masszázsmedencék piacán.

Tökéletes helyszín a lazuláshoz

A kellemes víz jótékony hatása már egy szimpla fürdőkádban is megtapasztalható. Pláne, ha több mint száz fúvóka masszírozza a medencében ülőket. A 40°C-os hőmérséklet és a hidromasszázs garantálja a teljes ellazulást és kikapcsolódást. Ráadásul nem kell magányosan fürdőznöd, ha nem szeretnél, a medence befogadóképességétől függően akár 4 vagy több felnőtt is elférhet kényelmesen. Akár a hűvösebb őszi napokon is feltöltődhettek egy kerti sütögetés utáni borozgatós, vizes masszázsélménnyel. 

Hordozható vagy telepített medence legyen?

Már nem kell feltétlenül fix helyre építeni a medencét, hiszen kaphatók a jóval egyszerűbben felállíthatók, a felfújható modellek, amik ugyanazokkal az elemekkel vannak felszerelve, mint telepített társaik. Viszont kevesebbe kerül a karbantartásuk, és amikor nincsenek használatban, egyszerűen szétszerelhetők. 

Műszaki adottság

A felfújható medencék a legkorszerűbb eljárással készülnek, így olyan merevített, extra erős anyagból tudják gyártani, ami garantáltan bírja az igénybevételt. A víz fűtését egy konkrét gépészeti rendszer végzi, amit bővíthetsz LED világítással is, ami tovább fokozza a meghitt hangulatot. Ugyanez a rendszer felelős a víz szűréséért, valamint egy megbízható, strapabíró szivattyúval látja el az áramoltatását is. Az egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, érintőképernyős kijelzőn keresztül kapcsolhatod be a spa elemeket, vagy éppen szabályozhatod az erősségüket. Nem kell külön bajlódnod a víz kezelésével sem, erről is beépített, integrált vegyszeradagoló és vízszűrő egység gondoskodik. Tekintsd meg a PLAZAWEB.HU hordozható jacuzzi termékeit, hogy akár már a langyos tavaszi estéken élvezhesd a kényeztetést!

Megfizethető luxus az otthonodban

A hordozható medencék viszonylag kis területen is elférnek, ám annál nagyobb élményt nyújtanak. Energiatakarékosak, kevesebb vízzel kell feltölteni őket, mint egy hagyományos kerti medencét, és teljes mértékben biztonságosak. Az erősített fedél használatával tudod melegen tartani a vizet, elkerülni, hogy szennyeződések kerüljenek bele, valamint megakadályozni a víz párolgását. Ezek a termékek téli fürdőzésre nem alkalmasak, ezért a fagyok beköszönte előtt szárazra törölt állapotban kell fedett helyen tárolnod a következő szezonig.

 

(…)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...