Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit kell tudnia egy raktárkezelő programnak?

Egy bérraktározáshoz fejlesztett raktárkezelő programnak segítenie kell a vállalkozás és az ügyfelei közötti hatékony kommunikációt. Könnyen követhetővé kell tegye az árumozgásokat, csökkentenie kell a leltározások gyakoriságát. 

A megfelelő program időt és pénzt spórol a felhasználóinak. Nézzük meg részletesebben is, hogy mit kell tudnia egy ilyen programnak!

Mikor érdemes online raktárkezelő programban gondolkozni?

Mindennek az alapja a stabil, megbízható internet. Ha ez megvan, akkor érdemes ezen elgondolkodni. A költséghatékonyság is lehet egy szempont, ha nem szeretne a szerverekre és azok karbantartására költeni. 

Ez egyúttal biztonsági szempontból is előnyös, így nem a raktár vagy az iroda egyik sarkában zúgó szerveren tárolják az adatokat, hanem egy biztonságos, felügyelt szerverteremben.

Ha nem szeretne a frissítésekkel bajlódni, akkor is érdemes egy online rendszerben gondolkozni, továbbá az egyik nagy előnye egy online raktárkezelő programnak, hogy könnyen, akár több helyszínről, számos raktárból is elérhető.

Ha Ön is szeretne egy ilyen megbízható és szerteágazó funkciókat tartalmazó raktárkezelő programot, akkor válassza a Mav-IT.hu WebDepó programját!

Mit kell tudjon egy bérraktározáshoz fejlesztett raktárkezelő program?

Online program révén nagyon fontos a folyamatos rendelkezésre állás. Mivel nem az Ön munkatársai üzemeltetik, ezért a megfelelő támogatás is kiemelendő. Természetesen a rugalmasságot is szem előtt kell tartani, így legyenek az adatok exportálhatóak táblázatba, hogy külső alkalmazásokban is használhatóak legyenek.

Számos funkcióval rendelkeznie kell egy ilyen programnak. Tudnia kell kezelni a gyűjtőszállítmányozást, az FTL-t és LTL-t is. Természetesen lehessen generálni benne fuvarokmányokat, és legyen benne egy digitális dokumentumtár, hogy minden elérhető legyen egy helyen, könnyen hozzáférhető módon. 

Analíziseket és gyártóművi bizonylatokat is kell kezeljen. Fontos, hogy többnyelvű legyen a rendszer, és könnyen lehessen benne tömegesen is számlázni, akár egyszerre több különböző nyelven.

Támogassa a HAACP szerinti raktározást, a LOT számos tárolást, továbbá legyen folyamatos a leltár, hogy kisebb eséllyel keletkezzen készleteltérés, a hatékony munkavégzéshez pedig támogassa az operátorok feladat küldését a raktárban dolgozó targoncásoknál lévő tabletre.

Ahhoz, hogy gördülékeny legyen a bérraktározás…

Lehet egy raktárkezelő program bármennyire is jó, mindig jöhetnek új kihívások. Éppen ezért szükség van egy online rendszerre, melyet nem kell újra és újra telepíteni, beüzemelni. Erről gondoskodik a háttérben a fejlesztőcsapat.

Ráadásul mivel bármikor jöhetnek új igények, innovatív megoldások, ehhez könnyebben tudunk alkalmazkodni, jelezve a fejlesztők felé az igényeket. Így egy jól kezelhető, bevált, stabil rendszerünk lesz, amely igazodik minden kérésünkhöz.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...