Saját KB bal
Saját KB jobb

Bohém stílus bohókás falmatricákkal

Ha valamire azt mondjuk, hogy bohó, akkor mindenképpen valami vidám, nevettető, jó dolog jut eszünkbe. Van, aki a fiatalságot párosítja ezzel a szóhasználattal, van, aki a bohócokat, de abban mindenki egyetért, hogy aki bohó vagy bohém életet él, az nem sokat idegeskedik a mindennapok feladatain.

Ez főleg a fiatalabb korosztályokra jellemző, azaz a gyerekekre és fiatalabb felnőttekre. Persze, ha az igazi felnőtteknek és az idősödő korosztályoknak is sikerül megőrizni a gyermeki énüket, a bohó lelki világukat, akkor azzal csak jobbá, boldogabbá tudják tenni saját maguk és környezetük életét.

Ebben segítenek a StickMe Collection boho style falmatricái, amelyek valójában bárkinek a napját fel tudják dobni, bármilyen időpillanatban, ha ránéznek.

Bohó stílus a falakon

A StickMe Collection rendkívül változatos falmatrica-kategóriákkal igyekszik kielégíteni mindenféle vásárlói igényt. Cégük egy olyan hazai családi vállalkozás, amelyben saját maguk által megtervezett, vágott, csomagolt és összeállított falmatricakészleteket árusítanak.

Bármilyen kívánságotok merül fel, ez a kis magyarországi csapat megvalósít minden álmot és elképzelést. Mivel a bohó kifejezés mindenkinek mást takar, ezért a bohó kategóriában összegyűjtöttek olyan stílusú falmatricákat a repertoárjukból, amelyek megfelelhetnek ezeknek a kívánalmaknak.

Változatos formavilág

A bohó falmatrica-alakzatok a legkülönfélébb formákat foglalják magukba. Absztrakt, nem szimmetrikus lények kelnek életre a falakon. De az is lehet, hogy valakinek a háromszögek sugallnak bohó életérzést.

A StickMe Collection geometrikus falmatricái között sokféle szettet találhatsz, amelyek vidámságot vihetnek gyermekeid vagy akár saját magad mindennapjaiba. Léteznek kimondottan Boho Style elnevezésű szettek, de az Apróságok falmatricák is mosolyt csalhatnak az arcotokra. Számos készlet megtalálható egyszínű és többszínű változatban is.

Az összes bohém stílusú kivitelről elmondható, hogy kedved szerint pakolhatod fel a falra őket, ahogy neked és gyermekeidnek tetszenek. Nyugodtan szárnyaljon a fantáziátok! A kísérletezgetésekkel és a közös tervezéssel egyúttal egy csodálatos családi program részesei lehettek.

Kiváló minőség elérhető árakon

A falmatricakészletek alapjául német matt fóliák szolgálnak, amelyek magas minőséget képviselnek. A ragasztáshoz nem szükséges semmilyen szakértelem, a falmatricák könnyedén, gyorsan és egyszerűen felhelyezhetők a falra. Mindez pedig pénztárcabarát kivitelezésben kapható.

Ami viszont nagyon fontos, hogy csakis tiszta, sima felületű, szennyeződésektől mentes felületre szabad feltenni a matricákat. A cég nem vállal felelősséget, ha porózus, zsíros vagy nem szakszerűen előkezelt falra kerülnek fel a matricák.

Beltéri festett falakra, üvegfelületekre, bármilyen sima szobabelsőre nyugodtan tehetitek. Amennyiben maradt még megválaszolatlan kérdésetek, bátran keressétek a StickMe Collection csapatát, biztosan segíteni fognak.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...