Saját KB bal
Saját KB jobb

Csodás lábak? Könnyen kivitelezheted te is!

A csodás lábak elképzelhetetlenek szépen ápolt lábfejek és csinosan manikűrözött, esetleg lakkozott körmök nélkül. Tagadnád? Ha nem lenne olyan fontos, akkor bizony nem lennének tele a szalonok a szandálszezonban pedikűrre váró hölgyekkel.

De vajon milyen lehetőségeink vannak akkor, ha mégis azonnal kell megoldanunk a lábaink szépítését, mondjuk mert a kedvesünk meglepett minket Valentin-nap alkalmából egy romantikus wellnessprogrammal? Vagy a születésnapod hétvégéjén váratlanul elutaztok egy gyönyörű fürdőbe? 

Csak semmi pánik! Kiváló lehetőségek vannak arra, hogy csodát tegyél a lábaiddal a nagy napra, és ezek közül meg is nézünk néhányat gyorsan.

Szépségtrükkök az utolsó pillanatra

A Silcare – Műköröm Webáruház lábápolással kapcsolatos termékei között szerencsére rengeteg kiváló lehetőség vár, ha vészhelyzetbe kerültél, és extra gyorsan szükséged van valami mentőötletre. 

Az egyik legjobb választás, amit azonnal és tényleg az utolsó utáni pillanatban is bevethetsz, az a lábmaszk. Lehet bármilyen érdes vagy durva a bőr az egyes területeken, a lábmaszkok extrém puhaságot varázsolnak a helyükre. Sajnos, ha szeretsz mezítláb mászkálni, ez a helyzet gyakorlatilag garantált, de az is lehetséges, hogy nem mindig a szépsége alapján kellene kiválasztanod a cipőidet.

Nem hiszed? Próbáld ki! A Nappa Smooth Comfort AHA-savas hámlasztással és rengeteg E-vitaminnal villámgyorsan selymes simaságot eredményez, míg a So Rose! So Gold! Hyaluronic Lábmaszknak a 24 karátos aranytartalma fog valósággal elvarázsolni – már ami a lábaidat illeti. Ezután nyugodtan jöhetnek az üvegcipellők vagy a flip-flop papucsok, nem marad semmi rejtegetnivalód.

Vigyázz a lábaidra, hogy ne kerülj váratlan helyzetbe!

A legjobb megoldás azonban a rendszeres lábápolás lenne, amely során a megfelelő eszközök mellett a hatásos kozmetikai készítmények is bevetésre kerülnek. A lábradírok például nemcsak a bőrt teszik finommá, hanem még a keringésre is pozitív hatással vannak.

A lábkrémek rendszeres használattal regenerálják, hűsítik és bársonyossá teszik a bőrt, míg a láspray használatával együtt hatékonyan szembeszállnak a kellemetlen szagok ellen is.

A gombaellenes köröm- és bőrápolók megelőzésként is remekül beválnak, de ha úgy alakul, hogy áldozata lettél valamilyen fertőzésnek, akkor is eredményes fegyvertársaknak bizonyulnak az egészséges bőrért folytatott küzdelemben.

A lábápolás kényeztetés: ne mondd, hogy nincs időd, inkább élvezd!

Sokan szoktak panaszkodni arra, hogy egész egyszerűen nincs idejük még a lábápolással is foglalkozni, s minek is, ha ősszel, télen és tavasszal elrejtik a zoknik és a cipők. Azonban egy váratlan utazás, egy uszodázós nap vagy összebújás a kedvessel ezekben az időszakokban is előfordulhatnak. 

A lábak ápolása pedig nem kell, hogy teher legyen, válhat örömmé, kényeztetéssé is, ehhez pedig kiváló termékek lehetnek a különféle lábsók. Kényeztesd te is magadat!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...