Saját KB bal
Saját KB jobb

Telefonok javítása akár 1 órán belül, 180 nap garanciával

Az 1938-ban alapított dél-koreai vállalatbirodalom, a Samsung a belépő szinttől a középkategóriás készülékeken át a mindig újdonsággal szolgáló prémiumkategóriás okostelefonokig óriási választékot kínál, ennek köszönhetően uralja a mobilpiacot.

Ha Samsung szerviz, akkor GSM Pont 

A Samsung okostelefonok megbízható termékek, azonban esetükben is előfordulhat sérülés, meghibásodás, ebben az esetben a GSM Pont pesti és az újonnan megnyílt budai üzletében is szakszerűen elhárítják a készülékkel kapcsolatban felmerült problémákat. A GSM Pont fő profilja a Samsung készülékek javítása. Kizárólag gyári alkatrészeket használnak a hibaelhárításhoz, éppen ezért 180 napos garanciát vállalnak szolgáltatásaikra. 

Vidd bátran a készüléked a GSM Pont üzleteibe, jó kezekbe kerül, legyen szó akár kijelző, hátlap vagy akkumulátor cseréjéről, hátlapi vagy előlapi kamera javításáról, hangszóró és töltőcsatlakozó szervizeléséről vagy éppen adatmentésről. 

Minőségi expressz javítás 1 órán belül 

A javításokkal a legtöbb esetben 1 órán belül elkészülnek. Üzleteik állatbarát minősítéssel rendelkeznek, ezért hozhatod a kutyádat is a szervizbe. Könnyen elérhető tömegközlekedéssel és autóval is a GSM Pont mindkét üzlete, Pesten a Westendhez, Budán az Alleehoz közel találhatók. Amíg szervizelik készülékedet, sétálhatsz a környéken, vagy bevásárolhatsz a szintén állatbarát Alleeban, mire végzel, a telefonod kész. A szerviz megfizethető áron nyújtja szolgáltatásait, díjuk kártyával is kiegyenlíthető. 

A legmagasabb minőségű munka többek közt a több mint 10 éves szakmai tapasztalatnak és a legfrissebb technológiai ismereteket naprakészen követő képzésnek köszönhető. A szerviz munkatársai szaktudásuk és a helyben rendelkezésre álló alkatrészek segítségével készülékedet a lehető leggyorsabban megjavítják.

Ha mégsincs a raktárkészletben a szükséges tartozék vagy alkatrész raktáron, akkor a partnerhálózatukon keresztül optimális időn belül biztosítani tudják a szükséges alkatrészeket. A legfrissebb trendeket naprakészen követő szerviz munkatársaihoz bátran fordulhatsz információért, kérdéseidre szakszerű választ adnak. 

Jó tanács és ajándék üvegfólia 

A sérülések leggyakrabban a telefon leeséséből adódnak. Ezek megelőzhetők egy ízlésünknek és a telefon típusának megfelelő tok és üvegfólia beszerzésével. A tokok személyre is szabhatók, műanyagból, szilikonból vagy akár elegáns bőr kivitelben is beszerezhetők.

Az üvegfóliák, melyek közül néhány megközelíti a gyémánt keménységét is, védenek a karcolódástól, ütéstől, a nagyobb hőhatásoktól és a szennyeződésektől is. Könnyebb a fóliát lecserélni, mint a telefont! Jó hír a szervizt felkeresőknek, hogy a GSM Pont a vendégeket ajándék üvegfóliával várja.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...