Saját KB bal
Saját KB jobb

Miért hasznos a készletkezelő funkció az online számlázóban?

Manapság már nem elegendő, ha az online számlázó program csupán a bizonylatok kiállításához és tárolásához nyújt segítséget. Elengedhetetlen, hogy a mindennapi munkát különféle funkciókkal is segítse. Ilyen például a készletkezelés, mely hozzájárul a hatékonyság növeléséhez.

Miben nyújt segítséget ez a lehetőség? A készletkezelő funkció egy raktár- és készletkezelő szolgáltatás. Segítségével egy egyszerűen átlátható felületen követhető nyomon a raktárkészlet változása. Ugyanazon a felületen, ahol a számlázás is történik, így nem kell váltani a különféle oldalak között a munkák elvégzéséhez. Mostantól vége a napokon át tartó raktárkészlet-felmérésnek és a hosszadalmas év végi leltárkészítésnek.

Az online számlázó programnak köszönhetően felhőalapú

A népszerű funkcióval bármennyi raktárat és telephelyet létre lehet hozni. Egyszerűbbé válik a készleten lévő termékek kivételezése és leltározása. Továbbá könnyedén elkészíthető a leltárív. Mindemellett a termékek raktárok közötti mozgatása is leegyszerűsödött ezzel a lehetőséggel.

Az említettek mellett a készletkezelő funkció egyik legnagyobb előnye, hogy az online számlázó programnak köszönhetően felhőalapú. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepíteni és bármikor, bárhol egyszerűen elérhető. Lényegében bármilyen eszközről megtekinthetővé válik a készlet, nem kell az adatok tárolásával sem bajlódni.

Csökkenthető a raktározással járó adminisztrációs munka

A készletkezelő funkció segítségével egyszerűbben követhető a készletmozgás, mint az Excel-táblázatokban. Mivel az online számlázó program része ez a lehetőség, lényegében egyetlen rendszerből intézhető a számlázás és a készletezés. Mindez leegyszerűsíti az értékesítési folyamatot és a mindennapos munkavégzést.

A termékek rendkívül gyorsan készletre vehetőek, és akár korlátlan számú raktár is létrehozható. Az említetteknek köszönhetően csökkenthető a raktározással járó adminisztrációs munka. Ehhez olyan számlázó program szükséges, mint az online számlázás terén népszerű Billingo, mely rendelkezik készletkezelő funkcióval. Ez a kiegészítő szolgáltatás külön előfizetéssel használható.

Praktikus és egyszerű raktározás és készletezés

Honnan lehet tudni, hogy melyik raktárban található a termék? Ehhez a cikkszám, a név és a vonalkód nyújt segítséget. A készletkezelő átlátható és egyszerűen kezelhető oldalán ezeknek az adatoknak a segítségével pontosan nyomon követhető a termékek útja. Néhány gombnyomással elkészíthető a leltár és korrigálható minden eltérés. 

Ezzel az egyszerűen használható raktárkezelő funkcióval rengeteg idő, munka és pénz spórolható a vállalkozások számára, hiszen naprakészen látható a készletállomány. Ez a lehetőség fizikai üzletet, valamint webáruházat üzemeltetők számára egyaránt kiváló lehetőséget nyújt a modern készletezésre.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...