Saját KB bal
Saját KB jobb

Van szerencséd fürdőszobát berendezni?

Az élete során alig akad olyan ember, aki ideig-óráig ne kényszerülne olyan fürdőszobába, ami tökéletesen diszkomfortos.

Egyetemistaként albérletben lakva sok ember kénytelen megelégedni a kész fürdőszobák félmegoldásaival. Amikor minden logikátlanul és kényelmetlenül van berendezve, amikor ha lehajolsz, bevered a fejed a kádba, nem áll kézre a csap, folyton belebotlasz a törölközőtartóba, és még sorolhatnánk napestig.

Ha kedvezően alakul az életünk, akkor nem sokáig kell az ilyen kényszermegoldásokat eltűrni, és ha még kedvezőbben alakul a sorsunk, akkor saját magunk rendezhetjük be a fürdőszobánkat.

Hogy mentesüljünk minden fent említett bosszúságtól, érdemes megfogadni az UDOOR fürdőkádajtó szakembereinek a tanácsait!

A praktikum hatalma

Az első és legfontosabb lépés a tervezés! Semmiképp ne hagyd ki ezt a lépést, és vedd kellően komolyan, ellenkező esetben a pénztárcád lehet az áldozat, vagy éppen te is, ha nem veszitek komolyan a biztonsági előírásokat.

Ha mi magunk szabhatjuk meg a vízkiállások helyét, akkor sokkal könnyebb dolgunk van, de azért az ellenkező eset sem katasztrófa.

A vízkiállások mentén a mosdó, WC és fürdőkád hármasát úgy kell tervezni, hogy legyen egy minimum 50 centiméteres folyosó, ahol biztonságosan lehet közlekedni.

A fürdőkád mérete és alakja sok mindent eldönt, ugyanakkor nem mindenhol jut annyi hely, hogy zuhanykabin elhelyezésére is legyen lehetőség. Erre az esetre kiváló megoldás a fürdőkádajtó beszerelése, mert így a kád egy zuhanypanellel máris wellnessélményt ígérő zuhanyfülkévé változik.

Így bőven juthat hely tárolásra is, ahol viszont érdemes szem előtt tartani, hogy felfelé is lehet gondolkozni. Nem mindent kell kéz- és fejmagasságban tartani, sok olyan dolog van, amit ritkábban használunk, tehát mehet magasabbra is.

A stílusból sem kell engedni!

Ha minden a helyén van már a tervekben, akkor már csak a stílus meghatározása marad hátra.

Vannak, akik a klasszikus stílust preferálják, míg mások a modern, minimalista stílust képviselik, de szép számmal akadnak olyanok is, akik a vidám, bohém szín- és stílusvilágot érzik magukénak.

Szerencsére minden stílushoz van passzoló fürdőkád és természetesen fürdőkádajtó az UDOOR fürdőkádajtó jóvoltából, így biztosan nem kell lemondanod a harmóniáról, a biztonságról és a kényelemről sem!

A jól berendezett fürdőszoba aranyat ér!

A nap végén akárhonnan is vizsgáljuk a problémakört, csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy életünket alapjaiban határozza meg a jól berendezett fürdőszoba.

Az olyan, ahol kézre áll minden, biztonságos használni, nincs telezsúfolva, épp ezért reggel könnyedén készítjük ott fel magunkat az előttünk álló napra, este pedig kényelmesen és nyugalomban lazulhatunk el a dolgos nap végén.

Add meg hát a módját, és csiszold a fürdőszobád berendezését addig, amíg tökéletesen megfelelő nem lesz neked és a családodnak!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...