Saját KB bal
Saját KB jobb

Védd a kutyád az őszi hideg ellen!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt a szeles, esős, hideg időjárás. Bár kedvenceink többsége nagy bundával van ellátva, ők is könnyedén megfázhatnak a szeszélyes időben. Gondoskodj védelmükről aranyos és praktikus kutyamellények segítségével!

Miért szükséges a megfelelő védelem?

Négylábú barátaink a hosszú évezredek során, amit mellettünk töltöttek, egyre inkább alkalmazkodnak hozzánk. Őket is megviseli az időjárás és az évszakok változása. Előfordulhat, hogy egy esős őszi napon kutyusodnak semmi kedve felkelni fekhelyéről, pláne nem sétálni a hideg esőben.

A gazdi szemszögéből sem leányálom az őszi és téli séták utáni takarítás és fürdetés, a sok falevél, sár és eső nem kíméli se a lakást, se a bundát.

Erre nyújt remek megoldást a kutya mellény, ami farmertől a bundás változatig beszerezhető a fázós kedvenceknek a PetGear honlapjáról!

A klasszikus

Ha egy hagyományos esőkabátra vagy mellényre gondolunk, elsősorban a vízállóságot és a szél elleni védelmet várjuk el tőle. Fazon, színt és mintát tekintve a kockástól a metál színekig bármilyen típusú pufi mellényt választhatunk kedvencünknek.

Aki a klasszikus mellényre esküszik, törekedjen a könnyen moshatóságra, tisztításra is, mert az hamar összekoszolódik az őszi sárban!

A bundás

Az igazán fázós kedvencek, akik kevés, vékony vagy rövid szőrrel rendelkeznek, extra védelmet igényelnek. Az ő esetükben remek választás lehet egy bundás, bélelt kutyamellény, amely melegen tartja őket.

Bundás mellényeket tekintve elképesztően divatos darabokat találhatunk. A klasszikus ballonkabátra hajazó kutyaverziótól elkezdve a szivárvány mintásig bármilyet választhatunk kedvencünknek. Ha egy kis szerencsénk van, akár össze is öltözhetünk vele, ami határozottan a legmenőbb dolog!

A kötött

A kötött kutyaruhák igazán intellektuális külsőt kölcsönöznek a négylábúk számára. Vagy egy tanult professzor vagy egy idős nagypapa látványát keltik, de bárki, aki meglátja őket a séta során, garantáltan elolvad tőlük!

A kötött kutyamellény kényelmes viselet, könnyen mosható mosógépben is, és legfőképp melegen tartja a kutyát. Nem utolsósorban pedig vele is könnyen összeegyeztetheted a napi szettet!

A farmer

Az igazi szívtipró kutyák – akár csak a rosszfiúk – farmer mellényben járnak. Garantáltan minden lánykutya utánuk fordul majd, sőt, a gazdik is szemet vetnek rá! A farmer mellény remekül véd az erős szél ellen, mosógépbarát, és egyszerűen irtó menő viselet. 

Előnye még, hogy viszonylag nehezen szakad el, ezért egy vad játék közben sem kell aggódni, hogy baj érné. És ha el is szakad, csak még menőbb külsőt kölcsönöz a kutyának!

Öltözz össze kutyáddal ősszel, és válassz kutyamellényt a PetGear széles választékából! Tekintsd meg a további hasznos kutyás kiegészítőket is, mint a kutyapulóver, kabát vagy akár egy fergeteges halloweeni jelmez!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...