Saját KB bal
Saját KB jobb

Rendezze be irodáját egy komplett piactérről!

Bizonyára gyakran szembesül azzal, hogy a vállalkozása számára szükséges irodai kellékeket, irodabútorokat nem tudja egy helyről beszerezni, órákat tölt a keresgéléssel, egyeztetésekkel. Ha néhány terméket meg is talál egy helyen, akkor előfordul, hogy azok minőségben vagy árban nem felelnek meg az Ön igényeinek!

Mindent egy helyről az ILM piactéren!

Jó hírünk van az Ön számára! Jó pár éve annak, hogy megalakult az ILM Piactér, aminek kínálatából Ön teljeskörűen be tudja rendezni irodáit, mivel ez a webáruház egyaránt forgalmaz irodaszereket, papírárukat, valamint irodabútorokat.

Elmondható, hogy az ILM Piactere egy olyan platform, ahol legfőképpen az ipar különböző ágazataiban tevékenykedők vagy a logisztikai területeken dolgozók megtalálhatnak számukra minden fontos terméket, szolgáltatást vagy akár üzleti kapcsolatot. De ha az Ön cége nem ezeken a területeken végzi tevékenységét, akkor is nézzen körül!

Irodaszerek széles választéka

Az irodai termékek kínálatában nemcsak a szükséges papírárukat válogathatja össze, hanem az irodájában használatos műszaki eszközökhöz nélkülözhetetlen kiegészítőket is beszerezheti innen, pl. billentyűzet, egéralátét, fűzőspirálok, vágógépek vagy akár iratmegsemmisítők.

Az ILMARKET.HU az irodaszerek széles választékát kínálja, és egy adott termékből is számtalan variációt. Biztos lehet abban, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt! Legyen szó akár fénymásolásról vagy nyomtatásról, a papírtermékeken kívül számos, iratrendezéssel kapcsolatos, valamint kellékanyagot is meg tud egy helyen vásárolni!

Irodabútorok és kiegészítőik

Irodabútor beszerzésénél nemcsak az esztétikumra kell figyelmet fordítani. Cégvezetőként figyelembe kell vennie, hogy munkatársai hosszú órákat ülnek a gép előtt, így az irodaszékeknek, íróasztaloknak ergonómiailag is meg kell felelni az elvárásoknak. Ha a dolgozó szívesen ül bele minden nap a székébe, akkor a munkáját is szívesebben végzi el. Ráadásul egy egészségügyi szempontokat is felvonultató irodaszék használatakor a derékfájás sem fogja a munkatársakat kínozni!

Az ILMARKET.HU webáruház forgalmaz speciális forgószékeket, vezetői székeket, valamint tárgyalóba való ülőalkalmatosságokat is. Konferenciatermekbe jól jönnek a többsoros padok és az olyan irodaszékek, amelyek egy hozzá rögzített kis asztalkával is rendelkeznek, megkönnyítve az előadások közbeni jegyzetelést.

Az ILMARKET.HU sokrétűsége

A cég az online kereskedelmi felületén túl komplex ügyviteli szolgáltatásokat is végez, minőségirányítási (ISO 9001), környezetirányítási (ISO 14001) rendszerek kiépítésével és pályázatírási megbízásokkal is színesítik tevékenységi palettájukat.

Érdemes végigböngésznie az ILMARKET.HU termékkínálatát a munkavédelem, valamint az ipari létesítményekre jellemző kenéstechnika területén. Fém bútor választékuk többek között műhelyberendezéseket, irattárolókat is tartalmaz.

Amennyiben nem találja a szükséges terméket, keresse bátran az ILMARKET.HU munkatársait!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...