Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogy változik az életed, ha van egy szuper rúdporszívód?

Az életünk tele van elvégzendő feladatokkal, gyakran előfordul, hogy úgy érezzük, nem megy, nem mehet ez így tovább. Ha változtatni akarunk, akkor szükséges megtalálnunk azt a pontot az életünkben, ahol szűkebbre tudjuk húzni a nadrágszíjat, hogy jusson időnk a pihenésre és feltöltődésre is.

Gyerekek és kis kedvencek a családban

 

Ha vannak gyerekeid, nekem mindjárt három, illetve ha vannak háziállataid, kis kedvenceid, nekünk például egy állandóan szabadon randalírozó törpenyúl, akkor egész biztos, hogy elég sokszor érzed úgy: totál káosz a lakás.

 

Könnyen lehet, hogy te is – hozzám hasonlóan – úgy érzed, itt az ideje változtatni ezen az őskáoszon, s helyette némi rendet és tisztaságot próbálnál csempészni a mindennapjaidba. Ez persze a családnak is hasznos. Ráadásul ha az anya boldog, mindeki sokkal boldogabb, ezt mindenki tudja.

Segíts magadon…

 

Ha senki nem segít rajtad, itt az ideje, hogy te segíts magadon és nézz körül az okos és modern háztartási gépek között, melyek hatékonyan tudnak változtatni az életeden, ha beszerzel belőlük egy jó teljesítményű példányt!

A vezeték nélküli rúdporszívó haszna

Nálunk ez a vezeték nélküli rúdporszívó lett és teljesen megváltoztatta a szokásainkat, s így rengeteg időt takarított meg nekünk. 

Először is: a gyerekeknek nagyon tetszik az újabb kütyü – azt persze én se hittem volna, hogy a mindenki által gyűlölt porszívózás lesz a legújabb sláger, s mindenki versengeni fog azért, hogy az otthoni feladatok közül ez legyen az övé, mégis így lett.

A másik fontos változás, hogy amióta ez az eszköz megvan, nem vettük elő a seprűt. Mondjuk szerencsénk is volt, mert azóta még nem volt nagyobb katasztrófa, se pohár, se tányér, se kancsó, se váza… szóval még egy nagy darabokra törő dolgot sem vesztettünk, ami egyébként abszolút csak szerencse kérdése. Az apróbb dolgokkal, mint amilyenek az étkezés utáni morzsák, a főzés utáni kosz vagy a játszótérről hazatérő gyerek cipőjéből kihulló homok – noss, ezektől mind-mind egy szempillantás alatt megszabadít minket a vezeték nélküli rúdporszívónk. Ennek köszönhetjük azt is, hogy simán előkapjuk ahhoz a pár mozdulathoz, s így nem hordjuk be a szobákba sem a koszt – így ott is nagyobb tisztaságot élvezhetünk. 

A Roidmi.hu vezeték nélküli rúdporszívók között még olyat is találsz, amelynek nedves feltörlés funkciója is van, így még nagyobb tisztaságot elérhetsz vele. A következő vezeték nélküli porszívónk ezt is tudni fogja, abban biztos vagyok.

Mire figyelj a vásárlásnál?

Mi úgy tapasztaltuk, hogy fontos, hogy legyen minőségi HEPA szűrője, legalább 40 perces üzemideje és fali dokkolója, ami tölti is egyben. Érdemes megnézned, hogy mekkora teljesítménye van, mert a szívóerő meghatározza, hogy mennyire hatékony, valamint ne feledkezz meg arról sem, hogy ellenőrizd, mennyire lesz hangos használat közben, főleg, ha a kis kedvenced megrémül a nagy zajoktól. Ezen felül pedig csak annyit mondhatok, hogy azt kívánom, élvezd te is az extra időt, amit a rúdporszívód spórol neked!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...