Saját KB bal
Saját KB jobb

Lapos sarkú bokacipők – a tél kedvenc darabjai

Habár még csak az ősz közeleg, nem árt már most körülnézni a csizmák körében is, hiszen ilyenkor talán még jobb áron hozzájuthatunk a legdivatosabb darabokhoz. A trend szinte évről évre változik, azonban mégis azt vesszük észre, hogy vannak örökzöld lábbelik is. 

Mindenki szívesen visel például lapos sarkú csizmákat. A következő pár sorban most mutatunk neked néhány minőségi darabot ezek közül, azt pedig rád bízzuk, hogy melyiket viselnéd szívesen!

Miért éppen a bokacsizma?

A lapos saroknak számos előnye van, például az, hogy ez a rohanásban is praktikus. Amikor zsúfolt napunk van, valószínűleg nem a legnagyobb sarkú darabot fogjuk felhúzni. Ezért sem véletlen, hogy a legtöbb ilyen esetben a bokacsizma mellett döntünk.

Természetesen a kategórián belül is váltják egymást a különböző fazonok. Az, hogy melyik típust válasszuk, sok mindentől függ, de mindenképpen hagyatkozz a saját megérzéseidre, és igazítsd a személyiségedhez a vásárlást!

Most pedig vegyük górcső alá, hogy milyen bokacsizmák hódítanak idén és derítsük ki, hogy melyik illik leginkább hozzád!

Vagányabb bokacsizmák

Az iskolába, munkába menet kicsit lazább öltözetet is megengedhetünk magunknak. Ilyenkor a vagányabb bokacsizmákat is bátran felvehetjük. Ráadásul számos márka kiemelt minőségű darabját be tudjuk szerezni. A LifeStyleShop webáruház kínálatában például mindenki megtalálja a hozzá illő csizmát!

Most pedig lássunk néhány érdekes darabot!

A Gabor női bokacipő textilbéléssel és fűzős felsőrésszel is el van látva, ráadásul a cipzáraknak köszönhetően könnyen fel- és levehetjük. Ezt akár késő ősszel is bátran viselhetjük.

Ennél még téliesebb a Rieker női bokacipője, amely bundás belsővel rendelkezik. Továbbá ez egy olyan antistress modell, amely járás közben csillapítja a rezgéseket.

Elegánsabb bokacipők

Amennyiben fontos számunkra a megjelenés, ez esetben nem biztos, hogy a bakancsszerű bokacipő a legjobb választás. Ilyenkor elegánsabb darabokat kell beszerezni. 

A Rieker ezen a területen is nagyot alkotott. A cipzáros, fekete bokacsizma nemcsak kényelmes, de diavtos is. Bőrhatású külseje kifejezetten stílusos megjelenést eredményez.

Szintén kifinomult viseletet biztosít a Rieker egy másik csizmája. Antistress kialakításának köszönhetően könnyed érzetet nyújt a lábnak, így 30%-kal több helyet biztosít a lábfejnek. 

Ha szeretnél biztosra menni, akkor jobb beszerezni többféle csizmát, hiszen ezeket könnyen váltogathatod! A LifeStyleShop weboldalán most akár méret, szín, ár, típus és márka szerint is megkeresheted a számodra ideális termékeket! Nem is beszélve arról, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy ezeket megvásárold!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...