Saját KB bal
Saját KB jobb

Dohányzóasztal, a nappali szíve

Épp most rendezed be életed első otthonát? Vagy talán összeköltözni készültök a pároddal? Esetleg megérett a régi berendezés egy cserére? Bármelyik élethelyzetben is vagy, a nappalidból nem hiányozhat a megfelelő dohányzóasztal sem!

Bár a nappali berendezése során hamarabb kerül kiválasztásra a TV állvány, a kanapé vagy épp a szőnyeg, a dohányzóasztal fontosságát mégsem lehet elvitatni! A dohányzóasztal áll a bútorok ölelésében a nappali legközepén. Minden családtag használja, ezért érdemes gondosan választani.

A Prémium bútoráruház szakemberei minden segítséget megadnak neked, hogy az igényeidhez leginkább illeszkedő darab válhasson a nappalid középpontjává!

Nagy vagy kicsi? 

Először is azt érdemes eldönteni, mekkora dohányzóasztalt szeretnél. 

Természetesen ezt a nappalid mérete is nagyban meghatározza, de az is, hogy mennyire vagy rendszerető vagy épp az ellenkezője. Akik tudnak rendet tartani, és alapvetően sem szeretik a zsúfoltságot, nekik akár egy nagyobb dohányzóasztal is szóba jöhet, úgysem fogják telepakolni. Azonban ha gyorsan eluralkodik az otthonodban a káosz, és a dohányzóasztalon a jól megkomponált dekoráció mellett seperc alatt feltornyosul egy halom könyv, hat bögre, négy távirányító és három magazin is, akkor érdemes ösztönözni magad egy kisebb dohányzóasztallal a rendrakásra.

Fontos, hogy a nappalid ne csatatér helyszíne legyen, hanem egy biztos támpont, ahol lazulhatsz akár a teljes családoddal együtt is. Ahol a dohányzóasztal is a kényelmedért van, nem pedig azért, hogy legyen mit odébb tologatni vagy takarítani. 

Variációk egy bútorra

Most, hogy már tudod, mekkora dohányzóasztalt válassz, már csak az a kérdés, hogy milyen dohányzóasztalt vigyél haza magaddal! Azt hihetnénk, hogy egy ilyen kicsi bútort nem gyártanak ezerféle változatban, pedig de! A lehetőségeid tárháza szinte végtelen.

Legyél akár a természetes anyagok kedvelője, akár az elegánsabb márvány, a modern üveg vagy a minimalista króm híve, mindenképp megtalálod az ízlésednek valót.

Természetesen nem csak az anyagok sokfélesége ad választási lehetőséget, de a színek kavalkádja is arra vár, hogy kiválaszd azt, amelyik a legjobban passzol a nappalid falához, az ülőgarnitúrád vagy épp a szőnyeged színéhez. 

Válogass a Prémium bútoráruház dohányzóasztal kínálatából, termékeik között mindent megtalálsz, így valóban az ízléseden és a nappalid méretén múlik csak, hogy mekkorát választasz! 

Egyszerű, de nagyszerű

Természetesen ha nem szeretnél nagy ügyet kanyarítani a dohányzóasztal választásából, elég, ha csak színben harmonizáló, egyszerűbb darabot választasz. Sok ilyen jolly joker darab található meg az áruház kínálatában, így biztosra mehetsz, hogy minőségi darabot szerzel be viszonylag kevés pénzért, kevés időráfordítással.

A többi már rajtad és a nappalidon múlik!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...