Saját KB bal
Saját KB jobb

Süssünk, süssünk valamit…

A sütögetés az egyik legősibb ételkészítési mód, ami azonban napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. A közös étkezés pedig az együttlét ősi formája, hiszen egy étel sem ízlik olyan jól egyedül, mint társaságban.

A nyár beköszöntével, ahogy hosszabbodnak a nappalok, és kellemes az idő a szabadban tartózkodásra, megszaporodnak a kerti partik, közös grillezések. Ilyenkor átadjuk magunkat a pillanatnak, és azt kívánjuk, soha ne érjen véget. A kerti összejöveteleken nemcsak a finomabbnál finomabb ételeket, de a társaságot legalább annyira élvezzük. Legyen szó szűk családi vagy nagyobb baráti összejövetelekről, a lényeg az együtt töltött minőségi idő. A kerti sütögetésekben még az is a jó, hogy ilyenkor a szakács nem elszigetelten dolgozik a többiekért, hanem társaság veszi körül, ahol aki tud, besegít.

Nemcsak az étel a lényeg, hanem az együttlét maga

Jobban esik minden falat, ha van kivel megosztanunk, legyen szó családi vagy baráti összejövetelről. 

A terasz, kert berendezését célszerű úgy alakítani, hogy alkalmas legyen társaság fogadására. Az ülőgarnitúrákat, asztalokat, székeket stílusunknak megfelelően válogassuk meg, szem előtt tartva a preferált anyagokat, azok ápolási és karbantartási szükségleteit. A kényelmes kerti székeken és ülőgarnitúrákon szívesen időzik a társaság még étkezés után is. A minőségi műanyag kültéri bútorokat forgalmazó Kerti Bútor Webáruház műrattan kerti bútorai kényelmesek, könnyűek, tartósak, stílusosak, így ideális választás lehet minden kertbe, teraszra. 

Amiben a finomságok készülnek: kerti sütők, kemencék

A Kerti Bútor Webáruházban kapható kemencében rengetegféle étel készíthető, a levesektől kezdve a főételeken át a desszertekig, kenyerekig. A vásárok közkedvelt kemencés finomságait akár otthonában is elkészítheti, ehhez számtalan kerti kemence közül válogathat a szaküzletek kínálatából. 

Az olasz konyha egyik legnépszerűbb étele a pizza, melyet az egész világon ismernek, kedvelnek. Egyszerűsége, variálhatósága miatt mindenki kedvence. A pizzasütő kemencében készülő pizzákat kicsik és nagyok egyaránt szeretik. Készítse el otthonában Ön is, vásároljon pizzasütő kemencét!

Az USA déli államaiban közkedvelt sütési technika a barbeque, amely nem azonos a grillezéssel, hiszen ez alacsony hőfokon történő lassú sütést, leginkább füstölést jelent. Ehhez speciális BBQ sütőre van szükség, amelyet a szaküzletekben bárki beszerezhet. Időt és fáradtságot nem kímélve Ön is elkészítheti az amerikai kontinens népszerű ételeit, miközben, a hosszú, akár 10-15 órás sütési időnek köszönhetően bőven marad ideje a társasági életre.

Nyaralásokhoz, táborozásokhoz, túrázáshoz hordozható grilleket ajánlunk, melyek mindent kelléket tartalmaznak, ami egy grillezéshez kell. 

Ahhoz, hogy egy kerti sütögetés mindenki, így a házigazda, az ételfelelős számára is kellemes legyen, nem árt, ha kényelmes és funkcionális kerti bútorokkal és kiegészítőkkel vesszük körbe magunkat. Egy multifunkciós grillasztal megkönnyíti az előkészítést, sütést, egy kerti hűtő összehozza a társaságot. 

Ne feledje, ha nyár, akkor sütögetésre fel!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...