Saját KB bal
Saját KB jobb

A legegyedibb ajándékötletek papáknak

A nagypapák fontos szerepet töltenek be az életünkben, hiszen sokat köszönhetünk nekik. Meglepni őket azonban nem túl egyszerű, általában hosszas keresgélésbe, majd pedig kudarcba fullad a válogatás.

Jó ajándékötletek papáknak is vannak, csak meg kell őket találni. Cikkünkben bemutatunk pár egyedi terméket, aminek biztosan örülni fognak.

Ajándékötletek papáknak

Kinek ne lenne fontos a papája? A nagyszülőt meglepni azonban már nem olyan egyszerű, hiszen a legtöbb esetben már szinte mindene megvan, ami kell neki. Nem biztos, hogy örülni fog egy újabb hasznavehetetlen szerszámnak, illetve egy új órának. Ezzel szemben választhatunk neki egy egyedi pólót, bögrét, illetve feliratos tárgyakat egyaránt. 

My Life Plus kollekció

A legjobb ajándékötletek papáknak azok a termékek, amik kreatívak, humorosak és egyediek is egyben. A My Life Plus kollekcióval pontosan ezt érheti el, hiszen akár saját maga is megtervezheti a pólókra nyomtatható mintákat, de még kollázst is készíthet. Amennyiben nem biztos a választásában, a Pamutlabor Pólónyomdánál szívesen segítenek teljesíteni az egyedi kéréseket, legyen szó bármilyen feliratról, illetve figuráról. 

A pólók esetében digitális textilnyomással kerülnek a felsőkre a képek, amik közvetlenül az anyagban kapnak helyet. A tökéletes technikát évek során sikerült elérni, az eredmény pedig garantált kopásmentesség és élénk színek. Ennek köszönhetően a nagypapa is látni és élvezni fogja a különböző stílussal megáldott termékeket. 

Barkácsolós párnahuzatok kínálata

A legtöbb nagyszülő még idősebb korban is szeret kint tevékenykedni. A papák esetében ez általában a barkácsolás, amit mégsem vihet be a házba, hiszen a nagyi megdorgálná érte. Remek megoldás, hogy még este is ötletelhessen, ha beszerzünk neki egy egyedi párnahuzatot, különböző feliratokkal.

Szóba jöhet az “Én egy barkácsmester papa vagyok, olyan, mint egy normál papa, csak sokkal menőbb”, illetve a “Megálmodni, megtervezni, megalkotni” szövegezésű textíliák egyaránt. 

Ezeket többféle színben és méretben is megrendelheti, így választhat akár fehér alapon színes mintás, illetve fekete alapon fehér feliratos verziót is. 

Egyéb ajándékötletek a papának

Ne feledkezzünk meg a különleges hobbikat űző szeretteinkről sem. Sok nagypapa szeret horgászni, vadászni, illetve traktorozni. Számukra is találhat stílusos kiegészítőket, hiszen manapság már hatalmas a kínálatuk ezeknek a daraboknak. A forgalmazott termékek között megtalálható a horgászós póló, a vadászos bögre, illetve a traktoros kivitel is. Emellett szóba jöhet például egy kényelmes és meleg pulóver is, amivel még a téli hónapok során is eszébe juthatunk. Ezekből szintén széles a színskála, akár sárga, fekete, zöld, kék felsőről is van szó, bármelyikre kérhető saját felirat. 

Semmi sem lehet tehát akadály, ha egyedi ajándékra van szükség!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...