Saját KB bal
Saját KB jobb

Ezek a szolgáltatások érhetőek el ma egy profi elektromosautó-kereskedésben

Ha elektromosautó-kereskedésre gondolsz, akkor neked milyen szolgáltatások jutnak eszedbe? Gondolom az értékesítés egyértelműen, de vannak-e még ezenkívül is egyéb szolgáltatások a fejedben? Ha egy mai, modern kereskedést nézünk, akkor közel sem csak ennyiből áll az egész, ennél komolyabb szolgáltatásaik vannak.

Alapvető szolgáltatások elektromosautó-kereskedéseknél

Természetesen a legalapabb, hogy lehessen autót vásárolni. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy vannak-e azonnal, raktárról elvihető autók, vagy minden csak rendelésre van. Egy benzines vagy dízel jármű esetén egy márkakereskedésben általában van raktáron a megvásárolni kívánt autóból. Ellenben elektromos fronton ez közel sem ennyire egyértelmű. Ott van viszont a 101 EV Park, akik elektromos autókkal foglalkoznak, és náluk pl. sok típus van készleten is. Erre korábban nem volt példa Magyarországon, így ez nagy fegyvertény. 

Természetesen ők sem csak az értékesítéssel, azon belül is a rendelésre történő vagy a készletről történő eladással foglalkoznak. Ugyanígy elérhető náluk a szaktanácsadás is, mely például egy autó vásárlása előtt nagyon jól jöhet. Emellett természetes, hogy mindenben segítenek neked a vásárlás során. Kezdve a döntés meghozatalától egészen a papírok aláírásán keresztül a járű átvételéig.

Ami szintén nem elhanyagolható kérdés, az a finanszírozás kérdésköre. Sajnos nincs mindenkinek annyi pénze, hogy kifizesse egy új elektromos gépkocsi árát, épp ezért szüksége lehet hitelre, lízingre. Erre szintúgy fel vannak készülve az autókereskedők, beleértve az elektromos autókkal foglalkozókat is. Ha tehát nincs meg a teljes összeg, ne ess kétségbe, fognak segíteni a finanszírozásban is. Így könnyen megtudhatod, hogy megoldható-e a vásárlás, vagy még gyűjtögetni kell hozzá.

Bérlés

Kiváló lehetőség a bérlés azok számára, akik szeretnének felelős döntést hozni vásárlás előtt. Ha a 101 EV Park szolgáltatásai közül ezt megnézzük, akkor láthatjuk, hogy mennyire illeszkedik az értékesítéshez. Döntéselőkészítő szándékkal is bérelhetsz tőlük, vagy akár alkalmakra is (esküvő, céges rendezvény, szülinap, stb.). Érdekesség, hogy ha végül úgy döntesz, hogy megveszed a bérelt autót, akkor beszámítják a teljes bérleti díjat is. Széles választék van náluk, és például a Tesla Model 3-ból három típus is elérhető bérautóként a kínálatukban.

Szervizháttér

Az egyik legtöbbet emlegetett előnye az elektromos autóknak, hogy szinte nullára csökken a szervizköltség. Ennek ellenére nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy mit kezdünk az autóval, ha mégis valami probléma van vele. A legtöbb műhely egyáltalán nem foglalkozik elektromos járgányokkal, így pedig nem leszel egyszerű helyzetben. Épp ezért jön jól, ha a kereskedő szervizháttérrel is rendelkezik, így máris tudod, hogy hova fordulhatsz, ha gond adódik.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...