Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit érdemes tudni az Aquatek zuhanykabinokról?

Az Aquatek zuhanykabinok Szlovákiából származnak, ahol a gyártó zuhanyajtókkal, kádparavánokkal, zuhanytálcákkal és válaszfalakkal is foglalkozik. A darabokban egyesül az olasz design és a szlovák pontosság, amely egy rendkívül minőségi termékcsaládot eredményez. De vajon mit érdemes tudni róluk? Ebből a cikkből minden kiderül! 

A márka története

Az Aquatek márka a szomszédos Szlovákiában alakult meg, amely számos fürdőszobai kiegészítő gyártásával foglalkozik. A 17 éve működő üzemben kizárólag prémiumminőségű anyagokat használnak fel, ez biztosítja a vásárlók számára a tartósságot. A kínálatuk az egyik legszélesebbnek számít Európában, hiszen választhatunk a luxus, a standard vagy akár az olcsóbb darabok közül egyaránt. 

A márka termékeit pillanatok alatt, akár online is be lehet szerezni. Emellett természetesen számos szakáruházban kaphatóak Aquatek tálcák, falak vagy éppen zuhanykabinok. A kínálat tehát hatalmas!

Az Aquatek zuhanykabinok

A Mozaikkerámia választékában is megtalálható minőségi Aquatek zuhanykabinok skálája igencsak széles. A fix falas változat például egy 80 x 185 cm-es verzió, amelyet egy 6 milliméter vastag, matt, edzett biztonsági üveggel láttak el. A krómprofil mellé rendelhető akár átlátszó üveg is, amely felár nélkül áll az érdeklődők rendelkezésére. 

Ott van továbbá a Holiday nevet viselő termék, ami egy teljesen új széria tagjaként került forgalomba. A kétéves teljes körű garancia biztosítja a vásárlókat a prémium olasz, spanyol és szlovák alapanyagokról. A kabinokat pillanatok alatt fel lehet állítani a zuhanytálcára, de építhetőek közvetlenül a padlóra is. Az előzőhöz hasonlóan szintén 6 milliméteres biztonsági üveggel rendelkezik, a tökéletes záródást pedig egy biztosító mágnes teszi lehetővé. Ez a változat ráadásul egy dupla görgős, kibillenthető zuhanyajtóval ellátott gyártmány. 

Az Aquatek Nobel esetében a kabin ára a tálca nélkül értendő, hozzá való terméket azonban könnyedén vásárolhat, akár a Mozaikkerámia webshopjában is. A szögletes változat egy 100 x 80 cm-es tolóajtós, görgős verzió, amely megkönnyíti a kabinból való ki- és beszállást. 

A prémiumkategóriás Crystal fajtára pedig szintén jár a kétéves garancia. A 90 x 90-es kivitel nyílóajtós kabin, amely már egy 8 milliméteres átlátszó, edzett üveget kapott. A fényes krómprofil mellé pedig tökéletes záródást biztosító mágneses tömítőprofil is tartozik. 

Szakszervizes beüzemelés

Senki sem szeret órákat vagy akár napokat eltölteni egy fürdőszobai berendezés beszerelésével, éppen ezért érdemes körbejárni a témát. A zuhanykabinok megfelelő működéséhez amúgy is érdemes szakmai segítséget kérni. A webáruháznál lehetőség van szakszervizes beüzemelést kérni, így megkímélhetjük magunkat és a családot az esetleges nehézségektől.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...