Saját KB bal
Saját KB jobb

Megérkezett a mérlegek új generációja: az okosmérlegek

Nagyon sokan nem ápolnak baráti viszonyt a mérlegükkel, de az okosmérlegek megérkeztével ennek egyszer és mindenkorra vége! Ezekkel az új, innovatív eszközökkel ugyanis a testsúlyod lesz talán a legutolsó, ami érdekelni fog. Ugyanis számos nagyon hasznos egyéb információt is megtudhatsz majd a használatuk során, melyek sokkal érdekesebbek, mint az ember testsúlya. 

Ássuk kicsit bele magunkat, hogy mit is tudnak ezek az okoseszközök, hogy lásd, valóban nem mindennapi mérlegekről van szó. Ebben a cikkben az Eufy okosmérlegein keresztül fogom neked bemutatni, mire is gondolok, ha az innovációt említem.

Az Eufy okosmérlegekre jó ránézni

Bár funkcióját tekintve nem a külső a legfontosabb, mégis elég fontos szempont sokak számára. Nem lehet ugyanis egy akármilyen kinézetű mérleg az, ami ismét belopja magát a fürdőszobánkba. Az Eufy okosmérlegei esetében gondos tervezőmunka eredményét láthatjuk, ha ránézünk a vékony, lekerekített üveglapjaikra, letisztult külsejükre. Alacsony, stabil kialakítás jellemző rájuk, a felső lapok pedig csúszásgátlóval vannak ellátva, így garantáltan stabilan állsz majd, ha rájuk lépsz.

Könnyű beállítás, eredmény másodpercek alatt

Az innováció csak akkor ér valamit, ha nem bonyolítja túl az életünket. Épp ennek megfelelően van felépítve minden Eufy okosmérleg is. Bluetooth segítségével az okostelefonunk több applikációjával is pillanatok alatt összekapcsolhatjuk az okosmérlegünket.

Az összeköttetésnek köszönhetően gyakorlatilag pillanatok alatt megjelennek a mérési adatok az okostelefonodon. Ráadásul a mérlegben található profilok adatai alapján könnyen hozzá is rendeli a kapott adatokat a megfelelő profilhoz.

Teljes körű testösszetétel-mérés

A kiváló Eufy okosmérlegekkel akár 14 mutatót is nyomon tudsz követni párhuzamosan. Ráadásul nem csak egy embernél, hanem mivel profilokat is létre tudsz hozni, így az egész családnál (akár 16 felhasználónál).

A mutatók: súly, testzsírszázalék, BMI-index, csonttömeg, izomtömeg, testvíz, testzsír tömeg BMR-index, zsigeri zsír, testkor, zsírmentes testtömeg, csontok, izmok, fehérje.

Innováció

Már önmagában az okosmérleg is óriási innovációnak számít. Hát még az előző bekezdésben felsorolt számos kiváló mutató, melyet belezsúfoltak egy ilyen lapos szobamérlegbe. De meg kell említeni a mérési pontosságért felelős érzékelőket is. Két pár G-formájú szuperérzékeny szenzorral vannak ellátva az Eufy okosmérlegek, így biztosítva a még pontosabb mérési eredményeket. De ez még nem minden, ugyanis IOT réteggel is be vannak vonva a mérlegek felületei. Ennek a rétegnek köszönhetően a mérleg mindig pontos adatokat biztosít.

Ha okosmérlegben gondolkozol, láthatod, nem kell tovább keresgélni. Ezek a prémiumminőségű, innovatív, szemet gyönyörködtető designt kapott termékek minden igényt kielégítenek.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...