Saját KB bal
Saját KB jobb

Nagy utazás

Közeledik a régen várt utazásod? Lehet, hogy korábban sajnos elhalasztásra került, de ne aggódj, már érik az az idő, amikor mindent bepótolhatsz! Ami kimaradt, vagy amiről lemaradtál, sőt, ami nem úgy sikerült, ahogy tervezted, azt is újraélheted.

Apropó tervezés. Ebben a lehetetlen és korábban elképzelhetetlen időszak pont arra ideális, hogy megtervezd a nagy utazást. Az alaposan átgondolt, mindenre részletre kiterjedően tervezés mindig meghozza az eredményét.

Repülős utazások

A világjárványról híres 2020-as év után talán ezek a kiruccanások hiányoznak a legjobban mindenkinek. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér már újra nyitott. Persze sajnos bizonyos korlátozások továbbra is érvényben vannak, az utazóknak minden esetben arra kell figyelniük, hogy a célállomásra milyen feltételekkel lehet beutazni, illetve ott tartózkodni.

Az utazás szempontjából továbbra fontos megtudni azt is, hogy az adott országban milyen előírások vannak érvényben: üzletek, vendéglátó egységek nyitvatartása, egyéb szolgáltatások elérhetősége, illetve azok igénybevételének a feltételei.

Fontos továbbá, hogy a repülőterek becsekkolási feltételei változatlanok. Illetve a távolságtartásnak köszönhetően ez lassabban is haladhat, tehát mindenképp érkezz időben!

Kiindulási pont

A repülős utazások 99 százaléka Budapestről indul hazánkban. A debreceni repülőterünk csak nagyon minimális forgalmat bonyolít le. A repülőtér mellett a vecsési reptéri parkolót érdemes választani. Ingyenes transzferjáratukkal az utazók gyorsan és kényelmesen eljutnak a reptér színterére, majd az utazás után vissza a parkolóba, ahol gépjárművük sértetlenül várni fogja őket.

A fantasztikus elhelyezkedés mellett a ferihegy parkoló verhetetlen árai gondoskodnak arról, hogy a Budapestről repülőgéppel utazók őket válasszák.

A parkoló előnyei

A nagyszerű elhelyezkedésnek köszönhetően az itt parkoló utasoknak nem kell bőröndjeiket maguk után húzva kilométereket gyalogolniuk akár a tűző napon, de esőben, fagyban, szélben sem. A parkoló nonstop üzemel. Online rendszerüknek köszönhetően bármikor foglalhatsz náluk.

A helyszínen egy maximálisan segítőkész csapattal fogsz találkozni, a parkolási szolgáltatáson kívül technikai kérdésekben is tudnak segíteni, akár egy leengedett kerékről vagy egy lemerült akkumulátorról legyen szó. Sőt, amíg Te nyaralsz, a gépjárműved is egy külső-belső felfrissülésen mehet keresztül. A parkoló csapata vállalja a gépjárművek külső és belső takarítását is a parkolás időtartama alatt.

Ők vigyáznak az autódra, amíg Te a világot járod. Erről a vecsési parkolóban a kamerarendszeren kívül a 24 órában jelen lévő személyzet is gondoskodik. Plusz a kontrollált ki- és behajtásnak köszönhetően a rendszerük még biztonságosabb. Csupán néhány percre vannak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, segítenek neked, hogy a várva várt nagy utazás valóban tökéletes legyen.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...