Saját KB bal
Saját KB jobb

Fotófal vászonképekből

Életetek legszebb pillanatai képekben otthonotok falait is díszíthetik. Legyen szó akár egy bérelt lakásról vagy a magatoknak vásárolt saját otthonotokról, képekkel könnyebben sajátotokká varázsolhatjátok. A személyes tárgyak mellett ezek azok, amelyek személyessé, otthonossá varázsolják a helyet.

A fényképeknek köszönhetően egy hely gyorsan a sajátoddá válhat. A képek modern megjelenítése vászonképek formájában a legjobb. A digitális fényképeket festővászonra nyomtatják, ennek köszönhetően a szép emlékek lenyűgöző stílusban jelenhetnek meg otthonod falain.

Otthonod stílusa

A Te stílusodat követő bútorok mellett a lakótér a személyes tárgyak jelenlététől válik az otthonoddá. Ezen apró személyes kiegészítők nélkül üresnek vagy személytelennek is tűnhet. A hangulat megteremtéséhez kifejezetten jó választás a fotófal. Egyébként mindegy, mert ha már egyetlen egyszer rákattintasz a vászonkép megrendelése gombra, az fix, hogy beleszeretsz. Ezek után már egyenes út vezet a vászonképekből készült fotófalhoz.

A fotófal esetében nem feltétlenül kell egyetlen falfelületre, csak egy szobára koncentrálni. Akár a folyosók, lépcsőt szegélyező falak is szóba jöhetnek.

Fotófal jellemzői

A fotófal csak úgy kialakulhat magától, vagy akár előre meg is tervezheted azt. A képek méretei lehetnek egyformák, de természetesen eltérőek is. Az elrendezésben sem kell sablonokat követni. A Te stílusod és a rendelkezésedre álló falfelület függvényében választhatsz. Teremthetsz katonás rendet a fotófalon, de akár bohém hatású egyveleget is alkothatsz.

A fotófal esetében jellemzően a 25 x 25-ös, illetve a 30 x 20-as képváltozatok a jellemzőek. De ettől te akár el is térhetsz. A fotófalat alkotó képek tetszés szerint variálhatóak vagy cserélhetőek. Tehát nem kell életed végéig ugyanabban az elrendezésben bámulni az képeket. Bármikor átrendezheted, sőt egyes képelemeket akár újra is kicserélhetsz.

Képi tartalmak

Életed legfontosabb eseményeit helyezd itt el, az eljegyzést, majd az esküvőt is. A várandósság után jöhetnek a képek a gyermekekről és az ő életük legfontosabb állomásairól, az együtt töltött idő legszebb pillanatairól. A közös nyaralások, a felejthetetlen emlékek képeinek megjelenítése otthonod falain a hétköznapjaidat szebbé, életedet pedig kiegyensúlyozottabbá teszi.

Tehát egy vászonkép fotófallal több legyet is üthetsz egy csapásra. Egyrészt modern és stílusos választás. A képek megjelenítésének köszönhetően a kedvenc emlékeid képei folyamatosan körbe fognak lengeni. Így mindig erővel telve fogsz indulni az élet új kihívásaival szemben.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...