Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit ajándékozz esküvőre?

Esküvőre vagy hivatalos, de gondban vagy azzal, hogy mivel is kéne meglepni az ifjú párt? Egy sima boríték túl snassz, vagy inkább a menyasszonytáncnál csepegtetnél egy kicsit, mintsem azt add ajándék gyanánt? Maradj velünk és tudd meg, hogy milyen izgalmas opciók várnak rád!

Kövesd, amit kérnek

A legtöbb házasulandó pár már a meghívóban megfogalmazza szépen, hogy mit is gondolnak a nászajándékról. Ez lehet pár vicces sor, esetleg egy konkrét kérés, hogy éppen a boríték lenne a legnagyobb segítség. Vannak, akik építkeznek, mások babát terveznek vagy éppen nászútra gyűjtenek. Akármi is az érzésed azzal kapcsolatban, hogy pénzt ajándékozz, minden eseten az ifjú pár kérését illik követni a kérdésben, nem pedig önálló akcióba kezdeni. Tehát ha boríték a kívánalom, akkor szerezz be egy dekoratív képeslapot vagy épp dobozkát, és csempészd bele a nekik szánt összeget.

Ideális esetben lesz kijelölve egy időpont, amikor át lehet adni az ajándékokat és gratulálni az esküvőhöz, de ha ez nincs, akkor is meg lehet keresni az ifjú párt egy átadás erejéig. Nem ritka az a megoldás sem, hogy a menyasszonytánc keretében lehet bedobni a borítékot a közösbe, bár ebben az esetben is érdemes egy borítékba tenni pár kedves szóval, hogy jó érzéssel töltse el őket, amikor megnézik. 

Amikor igazi ajándékkal készülhetsz

A legjobb választás, ha ajándékra kerülne a sor, hogy megkérdezed a párt, hogy mire is lenne szükségük. Általában ebben az esetben egy komplett listával rendelkeznek, amit szíves örömest az érdeklődők orra alá tolnak, hogy lehessen választani. Persze vannak, akik nem igazán preferálják ezt a módszert, így inkább a vendégekre bízzák, hogy mit választanak. Ebben az esetben végig kell gondolni, hogy ki mennyire ismeri a házasulókat és mennyire tudja eltalálni azt, hogy mi lesz az, amit humorosnak értékelnek. 

Persze ebben az esetben fokozott óvatossággal kell eljárni, hiszen nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen ízléstelen a választás. Ha nem akarsz mindenáron humoros ajándékot, akkor válassz nyugodtan érzelmes darabot, ami jellemző a párra, megismerkedésükre, szerelmükre. 

Ha többen érkeztek egy társaságba, akkor akár többen is összedobhatjátok a pénzt egy nagyobb ajándékra, de akár mindannyian vihettek különböző ajándékot is. Ez mind attól függ, hogy milyen igények vannak az ifjú pár részéről.

Ha igazán egyedi ötlettel szeretnél előállni, akkor válaszd a különleges pénzfát, amivel biztosan nem fogsz melléfogni, mert tökéletes kis meglepetés. 

Ha pedig a menyasszony éppen babát vár, akkor nyugodt szívvel választhatunk többféle babaváró ajándék közül is.

Nézz körül a DekorPlaza.hu oldalon és találd meg a tökéletes ajándékot minden alkalomra, így az esküvőre is!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...