KB120x600bal
Saját KB jobb

Hol és hogyan találhatjuk meg az ideális gardróbszekrényt?

A gardróbszekrények elsősorban ruháink, egyes esetekben cipőink tárolására szolgálnak. Nyilván egyetlen háztartás vagy család sem ugyanolyan, mint a másik, ezt már a bútorgyártók is belátták, természetesen. Így sok méretben készülnek gardróbszekrények az egészen kicsiktől és keskeny daraboktól az óriási, szoba méretűkig. Érdemes olyan helyen válogatni, ahol a kínálat igazán nagy, így semmilyen szempontból, leginkább a méret szempontjából nem kell kompromisszumot kötnünk.

Milyen fajta gardróbszekrények léteznek?

Nem mi vagyunk az elsők, akik gardróbszekrényt terveznek vásárolni, és az utóbbi évek, évtizedek, sőt, évszázadok rengeteg különböző fajta szekrényt “teremtettek”. Léteznek “sima” akasztósok és olyanok, amelyekben találunk akasztókat, fiókokat és polcokat is. Miután kiválasztottuk a megfelelő ruhákat, egy tükör nagy segítségünkre lehet abban, hogy még egyszer lecsekkoljuk, hogy jól választottunk-e, az eseménynek és a társaságnak megfelelően.

Ne feledjük el azt sem, hogy a polcos szekrényeket bárhol elhelyezhetjük, nem csak a hálószobában, hanem például a dolgozószobában is. Nagy segítség lehet, különösen sötétben (és decemberben már délután 4 órakor vaksötét van kint) a modern, LED világítással ellátott gardróbszekrény. A régimódi, klasszikusabb stílust kedvelők pedig szintén találhatnak maguknak megfelelő gardróbszekrényeket.

Hol tudunk gardróbszekrényeket vásárolni?

Aki egy kicsit ért a számokhoz és a pénzhez, tudja, hogy a nagyobb vásárlások évekre meghatározhatják a pénzügyeinket. Ilyen lehet egy új ház vagy lakás vásárlása, egy új vagy használt autó és egy bútorozás. Mi azt tanácsoljuk, hogy érdemes lehet egy helyről beszerezni bútorainkat, legalábbis a nagy részüket. Így az árakat is egy szinten tudjuk tartani, könnyebb tervezni, és jóval kevesebb “körbe” telik berendezni a lakást. Már ha úgy érezzük, hogy ez a folyamat bármikor is véget érhet…

A Homelux webáruház csapata már 10 éve dolgozik az internetes kereskedelemben, 2020-ban Magyar Brands díjat kaptak, és fő profiljuk az otthoni és kerti bútorok értékesítése. Legyen szó gardróbszekrényről, fürdőszobabútorokról, jakuzzikról, hidrokabinokról vagy kerti bútorokról, itt megtalálhatjuk őket.

A gardróbszekrények között nagy választékot találunk, egyes darabokat pedig ingyen szállítják házhoz.

Mire figyeljünk, mielőtt megvásároljuk a szekrényt?

A legfőbb szempont valószínűleg az, hogy ki fogja használni a szekrényt. Még ha most nem is feltétlenül aktuális a kérdés, érdemes előre gondolkodni egy ilyen vásárlásnál: együtt használjuk majd ezt a párunkkal? A gyerekünkkel? A gyerekeinkkel?

Szintén igen fontos, hogy mit akarunk ott tárolni. Ruhákat, persze. De cipőket például? El akarjuk szeparálni a farmernadrágainkat az ünneplőinktől? Először is ezekre a kérdésekre válaszoljunk.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...