Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyorsaságbajnok az irodában? Igen, a Brother nyomtatója személyében

A nyomtatók tárháza igen széles, számos típussal találkozhatunk a piacon különböző méretben, színben, súlyban, kapacitásban, teljesítményben és árban egyaránt. Kijelenthetjük, hogy a nyomtató ma már az olyan irodai eszközök közé tartozik, amely nélkülözhetetlen a mindennapos munkavégzéshez, hiszen az irodai feladatokhoz sok esetben van szükség egy-egy dokumentum kézzel foghatóvá tételére vagy éppenséggel egy multifunkciós készülék segítségével történő bescannelésére.

A piacon népszerű és megbízható márkának számít a Brother, amely számos típussal kényezteti az iroda dolgozóit, ilyen például a verhetetlen HL-L2372DN lézernyomtató.

A Brother L2372DN nyomtató

A Brother egy olyan japán márka, amely több mint 100 éves múlttal rendelkezik a piacon, ezzel verve a szintén ismert HP vagy Canon márkákat és kivívva egy igen előkelő helyet magának. Népszerűsége nem csak a minőségben rejlik, hanem hogy 3 év garanciát adnak termékeikre, valamint ár-érték arányban kifejezetten jól teljesítenek. 

A Brother HL-L2372DN nyomtató személyében egy olyan nyomtatóról beszélhetünk, amely nem akart a legolcsóbb lenni, és nem akart mindent tudni, amely első hangzásra nem kelthet benned valami pozitív érzéseket, és lehet, hogy páran itt el is búcsúznak a vásárlás gondolatától, azonban van egy olyan tényező, ami miatt érdemes befektetned ebbe a gépezetbe! 

Méghozzá az, hogy piszok gyorsan működik, hálózatra köthető, valamint garantáltan tartós készülék, mindamellett, hogy a lapköltsége is kifejezetten kedvező. Ennyi tényező mellett már meg is feledkeztél az áráról ugye? Nem mindenkinek van szüksége mindentudó – scannelő és fénymásoló nyomtatóra vagy nagyobb multifunkciós gépekre, így azoknak, akik egyszerűen csak nyomtatni szeretnének, kiváló választás lehet a Brother praktikus nyomtatója. A készülék magassága 18 centiméter, valamint 356 x 360 milliméteres alapméretű. 

A nyomtató képességei számokban

A nyomtató beépített lapadagolóval rendelkezik, amely képes 250 db A4-es lapnak helyet adni. Azonban hiába ez a nagy mennyiség, a lapokat hamar pótolni szükséges, hiszen a Brother L2372DN 34 lap/perces nyomtatási sebességgel rendelkezik, amely mögött a drágább gépek is elszégyelhetik magukat. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően még egy hosszabb dokumentum kinyomtatása is pillanatokba telik. Több idő, míg lefő a reggeli kávé. Mindemellett automatikus kétoldalas nyomtatásra is képes, ezzel csökkentve a papírfogyasztást. Ebben a felállásban a kétoldalas nyomtatás 16 lap/perces sebességgel történik. 

Amennyiben szeretnél még többet spórolni, akkor bátran nézz körbe az utángyártott termékek piacán, hiszen a Patron és Toner webáruháza számos lehetőséggel kecsegtet. Nekik köszönhetően kedvezményes áron szerezheted be a Brother nyomtatóddal is kompatibilis, minőségi utángyártott termékeket, amelyekre tízszeres garanciát is vállalnak.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...