Saját KB bal
Saját KB jobb

Apartmanos ünnepi vakációk

Az ünnepek melege mindenkit eláraszt így év végén, s a közös családi programokat megélhetjük otthon vagy akár egy kényeztető hotelben is. Ez utóbbit sokan választják, hiszen a különleges alkalmak során jó egy kicsit kiszakadni a hétköznapi kerékvágásból. A következő cikkben az igényes szálláshely kiválasztásának szempontjairól olvashatsz bővebben.

Miért éppen az apartman?

Egy szerelmes pár könnyen talál magának igényes hotelt szinte minden második sarkon, azonban egy nagyobb család számára talán nehézkesebb a megfelelő szálláshely kiválasztása.

Az apartmanok a nagycsaládosok, nagyobb létszámú baráti társaságok, csoportok számára is ideális választásnak bizonyulnak. Azok számára, akik szívesebben gondoskodnak maguk az ellátásról, és nyomasztja őket a tömeg, a külön bejáratú apartmanok tökéletesek. A tágas helyiségeknek köszönhetően pedig mindenki szabadon berendezkedhet.

Szolgáltatások minden korosztályra szabva

Mit szólnál egy olyan hotelhez, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát? Nem csalás, nem ámítás, bizonyos szálláshelyek különleges kínálattal várják a vendégeiket, ez bizony elengedhetetlen a maximális kikapcsolódáshoz. A következőkben felsorolt néhány ajánlat kitűnő példa egy minőségi, családbarát szállodai kínálatra.

Általában a szolgáltatások eltérhetnek a szálláshelytípusonként, azonban mi most példaként az apartmanokkal összefüggésbe hozható kínálatról fogunk bővebben beszélni. 

Az apartman.hu változatos kínálattal várja az oldalra látogatókat. A legtöbb apartman által biztosított a parkolás, a wifi és sok esetben a pótágy, valamint a vasalási lehetőség is. A basic szolgáltatásokon kívül gyakori még a különböző wellness- és sportlehetőségek kínálata is.

Hová utazhatunk?

Szerencsére az országon belül is megannyi csodás úti célt tűzhetünk ki magunk elé, amennyiben a járvány okozta helyzet miatt nem szeretnénk külföldre ellátogatni. 

Ha például egy kis hegyvidéki levegőt szívnánk, akkor tökéletes helyszín lehet Észak-Magyarország vidéke, mint például Miskolctapolca, Eger vagy Tokaj környéke.

A Közép-Duna területe, Budapest agglomerációja sem hagyható ki, hiszen például Szentendre, Vác vagy Visegrád vidéke is számos kecsegtető látnivalóval vár minket.

A hagyományőrző kultúra kedvelőinek pedig a Szabolcs megyei környék igazi paradicsom lesz, vegyük csak példának Nyíregyházát. 

Persze még sorolhatnánk a végtelenségig a jobbnál jobb magyar utazási célokat. Ha mégis úgy döntenél, hogy átlépnéd valamikor a határvonalat, akkor Horvátországban is számos különleges helyet fedezhetsz fel.

Természetesen a térképes keresővel egyéb vidékeket, valamint az apartmanokon kívül más egyedi szálláshelyeket is szemügyre vehetsz!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...