Saját KB bal
Saját KB jobb

Nem mindennapi faliképek

Egy falikép olyan, mint egy ékszer, stílust képvisel, jellemzi az adott miliőt. Nem mindegy, hogy milyen falikép kerül a nappaliba a kanapé fölé, a dolgozószobába vagy épp a hálószobába az ágy fölé, de egy iroda hangulatát is nagymértékben meghatározza, mit ábrázol a falon lévő kép. Szavak nélkül fejezi ki mondanivalóját, egy pillantás alatt írja le az ott lakók vagy ott dolgozók stílusát és érzéseit.

Egy jól megválasztott faliképpel gyönyörűen díszíthetjük otthonunkat, irodánkat, míg egy rosszul választott kép kettősség érzését keltheti bennünk, környezetében akár feszélyezve is érezhetjük magunkat.

A fa természetes szépsége

A fának ezer arca van. Különlegessége abból ered, hogy természetességét konzerválva hosszú időn keresztül megőrzi szépségét. Rusztikus és modern lakásokba egyaránt találunk szép és odaillő darabokat, csak jól kell tudni választani. Lehetőség szerint mindig olyan helyről vásároljon, ahol megfelelően kezelik a fát, illetve több, fából készült tárgyat is gyártanak, mert a nem kellő gondossággal előállított fatárgy rövid időn belül elöregszik. A Fajándékok webáruház egy olyan hely, ahonnan bátran vásárolhat, ha szeretné fából készített faliképekkel díszíteni otthonát, vagy ajándékba keres szép, ízléses és egyedi darabokat.

Faliképek sokszínűsége

Nem mindennapi, kész darabok léteznek fából, de lehet egyedi elgondolása is, az sem lehetetlen. Ezek a képek mások, mint amit a nagy áruházláncok polcain talál. Ezek a faliképek már önmagában egyediek, hiszen kézműves termékek, de kérésére akár gravírozással vagy hozott mintával valóban személyre szabhatja.

Ha a kész termékek közül válogatna inkább, figyelmébe ajánljuk a több részből álló, Budapestet különböző szemszögből ábrázoló faliképeket. Kedvére rendezheti a képkockákat a falon, hogy összeálljon a több darabból álló budai panoráma vagy Budapest látképe, vagy akár a Parlament. Sötét és világos színeket használva rajzolódnak ki a formák, háromdimenziós látványosság alakjában.

Ha kisebb falra helyezne képet, és vallásos motívumokat keres, válogathat a leggyakoribbak közül, melyek Simon András grafikái alapján készülnek. Megtalálható köztük a Szentháromság jelképe, áldozat kelyhe, gondviselés rajza, imádság, Szent Szövetség vagy Szerelem. 

Faliképek egyedi megrendelésre

Gondolta volna, hogy egyszer visszaköszönhet esküvői fotója vagy szülei, nagyszülei szeretett fényképe egy fából készített faliképen? Gyönyörű, élethű lenyomatként ábrázolható különleges technikával, ami időtálló és különlegesebb, mint egy hagyományos, bekeretezett fotó a falon. Ön melyik fotót választaná, ha lehetősége adódna fából megörökíteni kedvenc emlékét?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...