Saját KB bal
Saját KB jobb

Konténeres sittszállítás Budapesten. Mindent (is) szállítanak?

Ha Budapesten, főleg a belvárosban szeretnél felújítani vagy bármilyen építési munkába belefogni, előbb-utóbb szembesülsz majd az építési hulladék, sitt elszállításának kérdésével. Már egy egyszerűbbnek gondolt lakásfelújítás is rengeteg szeméttel, hulladékkal járhat, melyek eltüntetése nem gyerekjáték. Feltéve, ha egyedül próbálod megoldani. De mire is vannak a konténeres sittszállító cégek, ha nem épp az ilyen esetekre?

Persze kell engedély is, de megéri

A konténeres sittszállító cégeknek minden vállalási területre szükségük van behajtási engedélyre. De ezzel nem kell foglalkoznod, ez legyen az ő dolguk. Ami viszont a te dolgod lesz, az a területfoglalási engedély, melyet te tudsz igényelni. Erre akkor van szükséged, ha közterületen tudod csak elhelyeztetni a konténert.

Persze ehhez be kell menned az illetékes önkormányzathoz, és még valamennyi pénzbe is fog kerülni, de hidd el, megéri. Ez sokkal kevesebb idegeskedéssel jár, mintha nekifutnál az elszállításnak utánfutóval. Gondolj csak bele, fordulhatnál vagy százszor, megpakolt utánfutóval, ráadásul a lepakolás is a te gondod lenne. Én a helyedben nem is gondolkoznék ezen az opción.

Nem csak felújításnál, lomtalanításnál is jó megoldás

Konténeres sittszállító céget nem csak akkor érdemes felkeresni, ha felújítasz vagy építkezel. Minden olyan esetben érdemes, ha nagyobb mennyiségű hulladékot szeretnél elszállíttatni a lakásodból. Ilyen lehet egy nagyobb lomtalanítás is. Sok esetben lakásvásárlásnál vagy öröklésnél ez az egyetlen opció marad, hogy megfelelő minőségben és időben be tudd lakni az új lakásod. Ilyenkor általában SOS szeretnél megszabadulni a sok lomtól, ami a lakásban maradt. Erre nyújt kiváló megoldást a konténeres lomtalanítás.

Na de mi van a veszélyes hulladékokkal?

A veszélyes hulladék már más kérdés. Alapvetően a konténeres sittszállító cégek nem szállítanak veszélyes hulladékokat. De mi is tartozik ide? Segítek. Veszélyes hulladéknak minősül az olaj, akkumulátor, híradástechnikai eszköz, hígító, tv, festék, pala, a vegyi anyagok, autógumi, stb. Ezek közül semmit sem tehetsz a sima sittszállító konténerbe.

Ugyanakkor a veszélyes hulladékok elszállítására van megoldás, csak egy olyan profi céget kell találnod, mint a Konténer Rendelés csapata. Ők ezeket az egyedi igényeket is ki tudják szolgálni, érdemes telefonon felkeresni őket a részletekkel, igényekkel kapcsolatban. Természetesen betartva minden vonatkozó törvényi szabályozást, erre nagyon figyelnek. Nem véletlen, hogy a különböző hulladékokat is nem csak lerakóba szállítják, hanem elvégzik a szakszerű szortírozást is.

Bízd profikra az elszállítást, megéri

Sok gondtól, idegeskedéstől, felesleges munkától szabadítod meg magad, ha a konténeres hulladékszállítás mellett döntesz. És akkor a megspórolt időről már ne is beszéljünk. Gyorsabban fogsz végezni, és hamarabb veheted birtokba a lakásodat.

 

(x

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...