Saját KB bal
Saját KB jobb

A matracvédő lepedők előnyei

A babalátogatóba érkező barátok, családtagok első útja általában a gyerekszobába vezet, ahol megcsodálják a kicsi birodalmát. A babaágy, a baldachin és a rácsvédő is csodaszép. De csak a használat során mutatkozik meg a babaholmik praktikussága. A matracvédő termékek nem látványosak, de mégis jó szolgálatot tesznek, mikor meghosszabbítják matracaink élettartamát. A kisgyerekek ágya ugyanis évekig ki van téve a nedvességnek, ami bizony az ágyneműt és alatta a matracot sem kíméli.

Babamatracok biztonságban

Akármilyen matracot is választottunk a gyerekágyba, a nedvesség egyiknek sem barátja. Előfordul, hogy buknak a babák, kifolyhat a tápszer, a kakaó, pelenkabalesetek történnek, és a szobatisztaság kihívásairól még nem is esett szó. A matracvédők és vízhatlan lepedők minden ehhez hasonló váratlan helyzetben segítségünkre vannak. 

Mivel a matracokat körülményes tisztítani, nem szerencsés fedőréteg nélkül használni egyiket sem. Emiatt a vízhatlan lepedők vagy a vastagabb anyagú, kifejezetten a matrac védelmére kifejlesztett matracvédők egyik gyerekágyból sem hiányozhatnak. Ezek a termékek csak pár évtizede vannak jelen az életünkben, de nem csak a gyermekes családok szeretik, hanem jó szolgálatot tesznek minden minőségi matrac védelmében.

Aki cserélt már ágyneműt az éjszaka közepén, az tudja, hogy milyen egyszerű visszateríteni a tisztát ahelyett, hogy még a matracot is szárítgatni vagy forgatni kellene. Védenek a portól, piszoktól és az izzadságtól is. Ne fosszuk meg magunkat a matrac tisztításának legegyszerűbb módjától!

Matracvédők a Baby Lion áruházból

Mind a három elterjedt babaágymérethez megtaláljátok náluk ezt a praktikus kiegészítőt. A legelterjedtebb, 60 x 120 cm-es kiságyméret mellett a ritkább méretezésű 70 x 120 és az óvodáskorig használható 70 x 140 cm méretű babaágyhoz is választhatsz matracvédőt vagy vízhatlan lepedőt a kínálatukból. Az áruház lehetőséget biztosít nélkülözhetetlen termékei viszonteladóként való árusítására is. Ha szeretnél egy előnyös megállapodás részese lenni, vedd fel velük a kapcsolatot minél előbb!

A matracra teríthető textilek modern légáteresztő anyagból készülnek. A vastagabb kivitelű, sarkain gumipánttal rögzíthető fedőmatrac akár a vízálló lepedő alá is tehető. Puha, légáteresztő anyaga képes a matrac apróbb egyenetlenségeinek kiegyenlítésére is. Alja vízhatlan poliuretán anyaggal laminált, hogy eredményesen vegye fel a küzdelmet a kisebb-nagyobb „balesetek” esetén a nedvességgel. A sarkokon keresztül rögzített réteg alvás közben sem mozdul el, és nem is gyűrődik, így kényelmes fekvést biztosít.

Nem csörögnek, észrevétlenül biztosítanak kényelmes pihenést azáltal, hogy csökkentik az éjszakai izzadást. A matracvédő lepedők strapabíró, könnyen kezelhető termékek, amik testvéreknél is jó szolgálatot tesznek. Ébredjetek kipihenten Ti is minden nap a matracvédő termékeknek köszönhetően.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...