Saját KB bal
Saját KB jobb

Kreatív és egyedi ajándékötletek édesanyák számára

Kevés olyan fontos személy van az életünkben, mint édesanyánk. Nem véletlen, hogy ajándékozáskor mindig a lehető legjobb meglepetéssel szeretnénk előrukkolni. Na de miben rejlik a tökéletes ajándék titka?

A tökéletes ajándék

Legyen az ajándék személyre szóló, egyedi. Egy olyan tárgy, ami senki másnak nincs, nagy értéket hordoz magában. Eszébe juttatja a családot, szép emlék válhat belőle. Az egyedi mintás holmik kitűnő ötletnek bizonyulhatnak. Bármilyen tárgyat választhatunk: póló, bögre, táska, párna, mindegyiket különlegessé tudjuk tenni.

Egyedi tervezésű póló

Ki ne örülne egy személyre szóló pólónak? Praktikus és egyben kedves ajándék. Tervezhetünk rá feliratokat, mintákat, akár egy családi képet is rátehetünk. Lehet humoros, vagány vagy akár szívmelengető, amilyet csak szeretnénk. 

A Los Polos Pólóműhelynél számtalan, kimondottan édeanyáknak címzett mintára bukkanhatunk. Vannak hobbival, foglalkozással kapcsolatosak, és akad számos szuper anya témájú is. Ha kifejezetten karácsonyra keresünk pólót, ünnepi darabot is találunk. A humoros feliratok sem hiányoznak természetesen, mint például a MOMster, de szívmelengetőből is akad jó pár. A leendő anyukákról és a keresztanyákról sem feledkeztek meg a tervezők.

Ha nem találjuk az ideális mintát, gond egy szál se! A pólótervező segítségével véghez vihetjük saját elképzeléseinket. A pólók anyaga 100% pamut, így kényelmes viseletet jelentenek. 

Digitális pólónyomtatás és a Los Polos Pólóműhely

A digitális pólónyomtatás jelenleg a legkorszerűbb eljárás. Egy pólót is megéri elkészíteni, nincsenek grafikai korlátok. Mivel közvetlenül a pólóra nyomtatnak, a szálakba épül a minta. Fehér póló esetében így érezhetetlen nyomatot kapunk. Össze sem lehet vetni a szitás vagy transzferes, fóliás technikával. 

A Los Polos Pólóműhely ilyen digitális pólónyomtatással foglalkozik. Saját üzletük Szolnok belvárosában található. Folyamatosan fejlődő webáruházukon keresztül is hozzáférhetünk a kínálatukhoz és szolgáltatásaikhoz. A tulajdonos három évvel ezelőtt kezdte a pólózást a szakmája mellett, ma már azonban négyen viszik a vállalkozást. Azért, hogy lépést tartsanak a konkurensekkel, a pólók mellett bögrével, párnával, baba bodyval, pulóverrel és vászonképpel is foglalkoznak. 

Egyéb személyre szóló ajándéktárgyak

A póló mellett más tárgyakra is tervezhetünk saját mintát. Azt hiszem, általános igazság, hogy minden anya egy forró csésze kávéval indítja a reggelt. Egy személyre szóló bögre kitűnő meglepetés lehet számukra. A bevásárlás ugyancsak az anyukák nagy élvezete, miért is ne lepnénk meg őket egy egyedi vászontáskával? A konyha tündéreinek szakácskötény dukál, egy párna pedig mindenki számára kedves ajándék lehet.

Legyen szó karácsonyról, anyák napjáról vagy születésnapról, egy kreatív ajándékkal mindig nagy örömet okozhatunk édesanyánknak!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...