Saját KB bal
Saját KB jobb

Ismerd meg a lenyűgöző, automataváltós Lexus oktatóautót

Az automataváltós, prémiumkategóriát képviselő Lexus NX300h hybrid olyan vezetői élményt kínál a számodra, amiről a jogosítványod megszerzése kapcsán talán mindig is álmodoztál. Az eleve meseszép látványt nyújtó Lexus persze akkor jelenti az igazi csodát, amikor először elkezded vezetni.

A cikkben részletesen is megmutatjuk, hogy az autó milyen extra felszereltséggel, illetve alapvető tulajdonságokon keresztül jelenthet komoly segítséget abban, hogy minél előbb kézben tarthasd a frissen megszerzett jogosítványod.

Néhány szóban a prémiumkategóriás autó paramétereiről

A Lexus NX300h hybrid egy olyan autócsoda, amiről minden vezető álmodik. Már maga az is élményszámba megy, ahogyan az elektronika patent módon összehangolja a benzines és elektromos erőforrásokat, elképesztően megnövelve a menet közbeni teljesítményt.

A beszerelt LED-fényszórók kanyarmegvilágító funkciója nagy segítséget jelent az éjszakai vezetés órán, az elektromosan állítható ülések pedig végig komfortossá teszik számodra az oktatás körülményeit.

Hogy menet közben remekül érezd magad, arról a tíz hangszórós Pioneer hangszórórendszer gondoskodik, a középkonzolon pedig prémium navigációs rendszer kapott helyet 10,3″-os kijelzővel.

A 18″-os könnyűfém tárcsák pedig úgymond már csak a habot jelentik a tortán, hiszen a segítségükkel nemcsak a látvány lenyűgöző, hanem a kanyarvételek is pazar élményt kínálnak.

Mire számíthatsz, ha a Lexus NX300h hybrid volánja mögött sajátítod el az autóvezetés alapjait?

A fentiek olvasatában persze már sejtheted, hogy a Lexus NX300h hybridet vezetve sok panaszod nem lehet majd a kényelemre, illetve a biztonságra. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve azt érezheted majd, hogy az autó teljes mértékben a jogosítványod megszerzését igyekszik szolgálni.

Egy normál személyautóhoz képest magasabban ülsz majd, emiatt sokkal jobban ráláthatsz a forgalom többi résztvevőjére. Nem mellesleg meglesz a kellő stabilitás is ahhoz, hogy a kezdeti esetleges bizonytalanságokon is könnyedén túl tudj lendülni.

Automataváltós autón tanulva sima ügy lesz a jogosítványod megszerzése

A leghasznosabb funkcióról eddig még nem is esett szó. A Lexus NX300h hybrid ugyanis automataváltós gépjárműnek számít, ami elképesztően nagy segítséget jelent akkor, amikor a jogosítványod megszerzésén dolgozol.

Merthogy nem kell bajlódnod sem a kuplung, sem pedig a sebességváltó kezelésével. Tehát sokkal több energiád marad a vezetés egyéb tényezőire koncentrálni, és kevésbé fáradsz majd el egy-egy alkalmat követően.

Ennek következtében hamarabb jönnek majd a sikerélmények, élvezni fogod az autóvezetés minden percét. A folyamat pedig meglepő gyorsasággal tarthat majd abba az irányba, hogy lehetőség szerint minél rövidebb időn belül kézben tarthasd a vezetői engedélyed.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...