Saját KB bal
Saját KB jobb

Mesehősök a gyereklábbeliken

Egy gyerekcipőtől azt várjuk, hogy tartós és strapabíró legyen, de persze az sem árt, ha gyermekünk szívesen viseli, mert menő a mintája és kényelmes. A bőrcipők a legjobbak, de a gyerekcipők esetén gondolni kell arra is, hogy ha bekoszolódak, a lábbelik könnyen tisztíthatók is legyenek, lehetőleg mosógéppel. A textilanyagú cipő jól szellőzik, rugalmas, a műbőr vagy műanyag cipőket viszont csak meghatározott funkcióra és limitált ideig használjuk, mert ezek nem alkalmazkodnak a láb adottságaihoz, ezért a lábizzadás és kidörzsölődés veszélyét hordozzák magukban. Kivéve, ha vizes közegben használjuk őket, mert arra tökéletesek. 

Minden gyerek más, de abban egyformák, hogy egyik se tud vigyázni a cipőjére, és igazából nem is szeretne. Ezért ha a tökéletes méret és fazon megvan, a szín vagy a mintázat kiválasztásában hagyd meg a döntés lehetőségét a gyerkőcnek, hisz ő hordja majd. Hátha kicsit jobban figyel arra, hogy vigyázzon rá.

Gyereklábbelit csak online

Ha visszaemlékszel a legutóbbi cipővásárlásra, ahová gyerekkel mentél, tudod, milyen frusztráló céltalanul bolyongani a sorok között. A gyerekeket egyáltalán nem köti le a kínálat. Ha rájuk bíznánk, a legdíszesebb mesehősös műanyag szandiban mennének haza télvíz idején is, mert az a menő. Pedig egy jó gyerekcipőtől azt várjuk, hogy szépen fejlődjenek benne a lábacskák. A divatszandit pedig hagyjuk meg a nekik való vizes közegben érvényesülni.

Csak olyan minőségi gyerekcipőt vásárolj, ami képes idomulni a láb formájához és nem szorít. A láb formáját követő lekerekített orrú modelleket keresd. Mivel gyerekkorban gyakori a magas lábfej, és a felső részén lévő varrások nyomhatják a magasabb lábat, ezért bővebb fazonú, varrás nélküli darabokat érdemes választani, vagy a tépőzáras kivitel is ideális magas lábfej esetén.

A gyerekek nagyon szeretik a mesehősöket

Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked vigyázzon a cipőire, válassz kedvenc meséjéből. A NETBoltban minőségi lábbelikkel és világhírű mesehősökkel várnak. A webáruház elérhető áron forgalmaza utcai vagy otthoni viselésre ajánlott cipőit. Kiemelt figyelmet fordít a jó minőségű gyerekcipőkre: csak új Disney cipőket találtok a kínálatban, mert minden kisgyereknek az a legjobb, ha a lábhoz kíméletes cipőben tölti a napjait.

Nézz körül és rendeld meg a szezon legfrissebb újdonságait! Válassz gumipapucsot a szabadidős elfoglaltságra, Pókember vagy Star Wars mintás strandpapucsot a meleg nyári napokra, Batmanes, Disney Mickey és Minnie tépőzáras sneakert vagy magasított tornacipőt, benti cipőt vagy mamuszt a hűvösebb napokra. 

De ha a Mancs őrjárat vagy Villám Mcqueen a Verdákból, Sam a tűzoltó, Katicabogár és Fekete Macska, Mása és a medve vagy a Jégvarázs a kedvenc, azt is megtaláljátok a kínálatban, amiből márka, típus, nem és méret szerint lehet válogatni. Ha megtaláltad a tökéletes cipőt, térj vissza később is, folyamatosak az akciók.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...