Saját KB bal
Saját KB jobb

Janod – az elegáns francia fajátékok

A Janod 1970 óta gyártja kortalan kreatív fejlesztőjátékait. A fából készült játékok manapság reneszánszukat élik, a Janod azonban kezdettől fogva ezt a barátságos, tartós és természetes alapanyagot használta, így nagy múltú játékgyártó vállalatként maximálisan kihasználja a jól kidolgozott stratégiát, amit évtizedek óta tökéletesít. 

A cég játékai tartósak és kortalanok

Termékek az elegancia, letisztultság és kreativitás francia megtestesítői. Izgalmas fejlesztőjátékok tucatját kínálják minden korosztály részére, szinte az összes játékkategóriában. Homokképkészítő vagy a képkarcolás technikáját igénylő játékaival nem tartozik a tucatgyártók közé.

A többségében fából és kartonból készült különlegességeket az innováció és az esztétikus megjelenés jellemzi. Jelszavuk a „Play different”, azaz „Játssz másképp”, ami 3 kulcsfontosságú összetevőből valósítható meg. 

A jól eltalált dizájn a francia ihletésű formákban és mintákban jelenik meg. Nincsenek túldíszítve, de kellemesen színesek, hogy a gyerekek fantáziája kiteljesedhessen. A szárnyaló képzelőerő a legfogékonyabb korosztályt saját történetek kitalálására és megélésére inspirálja, ami egyben a kreativitásukat is fejleszti. Fajátékaikat jó érzés kézbe venni abszolút a “jó lesz az unokának is” kategóriába tartoznak. 

Janod izgalmas fejlesztőjátékok minden korosztálynak

Sokszínű termékpalettájukon nem csak kicsiknek való formabeillesztőt, texturált, 3D puzzle-t, építőjátékokat, hanem hintalovat, járássegítőt, memória-, kirakó-, ügyességi és gyorsasági társasjátékokat, továbbá könyveket és hangszereket kínálnak. Csodaszép babaházaik teljes berendezéssel, megfizethető áron várják a beköltözőket.

Nemcsak a kreativitásra, a praktikumra is hangsúlyt fordítanak azokkal a bőröndjátékokkal, amik kis helyet foglalnak, gyorsan felállíthatóak. Egyedi megoldásaiknak köszönhetően a Hercegnő kastély bőröndjáték elnyerte a jó minőségű, fejlesztő és kreatív játékoknak járó PAL Award díjat.

Egyik ikonikus játékuk a mágneses térképkirakó, aminek segítségével anélkül tudjuk bejárni az egész világot, hogy kimozdulnánk otthonunk biztonságából. Az esztétikus fejlesztőjáték nemcsak elegáns, de elérhetővé teszi számunkra a felfedezés örömét. A földrészek és országok alakját viselő puzzle darabokkal, melyeket az országok jellegzetességei díszítenek, nem csak a formaillesztést, hanem a földrajzi vonatkozásokat is könnyebben megtanulják a gyerekek, az országok nevével és azok térképen való elhelyezkedésével együtt.

Ha Neked is megtetszettek a Janod termékek, merülj el a franciás, aprólékos és részletgazdag világban a KreatívJáték.hu oldalán. Lehetetlen ugyanis a széles termékkínálatot ennyi karakteren bemutatni. Az azonban garantált, hogy kortól és nemtől függetlenül megtalálod azt a típusú fejlesztőjátékot gyermekednek, amit eddig hiába kerestél.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...