Saját KB bal
Saját KB jobb

Otthoni wellness

A rohanó életmód szinte egy szempillantás alatt darálhat be minket, s elég egy óvatlan pillanat, hogy az egészségünk a feje tetejére álljon. Ezért időt kell szakítanunk magunkra, még akkor is, ha úgy tűnik, teljesen el vagyunk havazva. Ebben különösen nagy segítségükre lehetnek azok a speciális szépség- és wellnesskategóriájú termékek, amelyek a mindennapi ellazulást biztosítják.

Törődj magaddal!

A self-care előnyei neked is bebizonyítják, hogy mennyire fontos egy kicsit megállni és feltöltődni. Tulajdonképpen ez egy olyan tevékenység, amelyet azért végzünk, hogy megőrizzük szellemi és fizikai egészségünk állapotát. Óriási előnye tehát, hogy feltölt energiával, egyfajta pozitív spirált indít el életedben, és garantáltan jobb hangulatod lesz tőle.

Ráadásul gondolj bele, néhány speciális wellness- vagy szépészeti termék még ajándékként is kitűnően funkcionálhat! 

Szépészeti kellékek

Mindannyian tudjuk, hogy a hölgyek életében kiemelten fontos az “énidő”, amikor mi magunk is tehetünk kicsit a szépségünkért. Egy pedikűr vagy körömreszelő szett, minden házba szükséges, hiszen az alapvető ápolási pillanatokat támogatják. Ezután már csak egy kreatív körömalkotás hiányzik, hogy teljes legyen a kép!

Wellness és fitness

Ha te is szereted aktívan és passzívan egyaránt eltölteni az idődet, akkor megannyi mozgásforma és wellness is szóba jöhet. Azoknak, akik bírják az iramot, a futás, a kondi, a kerékpározás is kiváló időtöltés, de választhatsz izzasztó és pihentető eljárásokat is, mint amilyen a szauna vagy a masszázs.

Ilyen esetben mindig hasznos egy fürdőköntös, egy törölközőszett, egy tengeri csillag masszírozó vagy egy harmónia masszírozó szett.

Ezek bátran ajándékozhatóak egy távoli ismerősnek, de egy közeli családtagnak is.

Kitűnően alkalmazhatóak még a család körében, ráadásul egyéb termékekkel is kiegészítheted a különleges kis csomagokat. Az Ajándékok.shop webáruház stresszoldó termékei között például szintén találhatsz néhány érdekességet!

Élj egészségesen!

A hétköznapi tárgyak mellett szerencsére ma már speciális technológiai eszközök is segítenek egy tudatosabb életmód kialakításában. Vegyük példának az egészség karperecet vagy az okosórát, amelyek az egészség megőrzésében és a sportos életmódban egyaránt segédkeznek. A karkötő többek között olyan funkciókkal is rendelkezik, mint amilyen a lépésszámlálás vagy a pulzusmérés. De képes nyomon követni az elégetett kalóriát, az alvási időt, ugyanakkor a hívásokat is fogadhatja. 

Ajándékozás egyszerűen

Az ajándékozás alapelve egyszerű. Az a tárgy, ami neked is hasznos lenne a mindennapok alatt, valószínűleg másnak is kiválóan beválik majd. Ugyanakkor az is fontos, hogy vegyük figyelembe mások beállítottságát, és akkor biztosan nem fogunk mellé. A különleges wellness- és szépségszettek mindenki életébe hozhatnak egy kis nyugalmat, amikor úgy érezhetik, mintha megállt volna az idő.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...