Saját KB bal
Saját KB jobb

„Szuper állatorvos” tanít járni egy 6 lábú keveréket

Nemrég gazdára talált egy még az átlagosnál is különlegesebb eb, Roo. A labrador keverék 6 lábbal született, és furcsasága miatt előbb utóbb talán kirekesztésre ítéltetett volna. Új gazdái mégsem egy menhelyen találtak rá, hanem egy szaporítónál, aki természetesen nem ingyen adta.

A nyolchetes kölyök számára nehézséget jelent a járás, mert két extra mellső lábbal áldotta meg a sors,  amelyekkel egyelőre úgy tűnik, nem tud mit kezdeni. Úgy jut el egyik pontból a másikba, hogy hátsó lábain szökken, mint egy kenguru.

Mivel attól tartanak, furcsa járása később egészségügyi panaszokat okozhat, Roo gazdái a „Szuper állatorvos” című reality szakemberéhez fordultak segítségért. Ha valaki, hát Dr. Noel Fitzpatrick biztosan tudni fogja, mit lehet tenni Roo mobilitásának fejlesztéséért.

Roo egyébként boldog, virgonc, és túlfűti a lelkesedés, mint bármelyik más, korban hozzá hasonló társát. Gazdájával, egy 15 éves fiúval valószínűleg örök barátságot köt, és rengeteg kalandban lesz része. A tini, akit egyébként gyakran csúfolnak pikkelysömöre miatt, az interneten talált Roo-ra; látott róla egy képet, és rögtön tudta, a kutyussal tökéletes párost alkotnak majd. Így legyen!

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: SWNS
Képek: SWNS

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...