Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyszerű, mint az egyszeregy: számolj a ForestoⓇ-val!

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre kutyánk kullancsok és bolhák elleni védelmére. Ezek közül az egyik legismertebb, a piacon évek óta bizonyító ForestoⓇ nyakörv. A ForestoⓇ hatékony és hosszan tartó védelmet képes nyújtani kullancsok és bolhák ellen, emellett, praktikus használata miatt sok gazdi kedvence.

A ForestoⓇ nyakörv polimermátrixába integrált hatóanyagok, az imidakloprid és a flumetrin, fokozatosan jutnak be a kutya bundájába és bőrébe. Így egy láthatatlan védőréteg alakul ki a bőrön, amely képes távoltartani a táplálkozni kívánó kullancsokat. Ez az úgynevezett repellens hatás. Ennek köszönhető, hogy a kullancsnak nem kell megcsípnie a kutyát ahhoz, hogy a hatóanyag végezzen vele.

Ennek a hatásmechanizmusnak, természetesen, az előnye, hogy a kullancs nem okoz kellemetlen érzést kedvencünknek, illetve, így csökken a parazita által terjesztett fertőzések kockázata. Az sem utolsó szempont, hogy ha a kullancs nem kapaszkodik meg, akkor nincs szükség a macerás eltávolítására sem. Az, hogy a ForestoⓇ nyakörv hatékony és hosszan tartó védelmet kínál, talán eddig sem volt kérdés. Előfordulhat azonban, hogy a havi alkalmazású termékekhez képest viszonylag magas ára mégis más készítmény felé billenti a mérleg nyelvét a vásárlás során.

Azonban, a döntés előtt érdemes számításba venni, hogy a ForestoⓇ nyakörv anyagába integrált hatóanyagok lassú felszívódása révén a termék akár 8 hónapon keresztül védelmet nyújthat a kullancsok és bolhák ellen. Azaz, egy vásárlással akár 8 hónapig biztosíthatjuk a kullancsok és bolhák elleni védelmet kedvencünknek. Amikor a termékek árát összehasonlítjuk, mindig számoljuk ki a havi árat! Azaz, hogy az adott termék hatóideje mellett az egy havi védelem mennyibe kerül. A ForestoⓇ nyakörv esetében a teljes árat osszuk el nyolccal. Az így kapott egységnyi összeget már könnyen összehasonlíthatjuk a havi alkalmazású termékek áraival.


Támogatott tartalom (X).
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
Foresto: https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3384/hasznut.pdf,   https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3383/hasznut.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
A Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco. PM-HU-24-0068
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...