Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy apró tabletta kullancsok és bolhák ellen, számtalan előnnyel

Az enyhe tél végi időjárásnak és a sok napsütésnek köszönhetően, javában tombol a kullancs szezon. Bár hazánkban, az elmúlt évek enyhébb időjárása miatt, nem beszélhetünk kifejezetten kullancs mentes időszakról, a tavaszi és őszi hónapokban a kullancsok aktivitása nő. Ilyenkor ugyanis a kis vérszívók, életciklusukból fakadóan, kirajzanak, és készen állnak rá, hogy kedvenceinkre vessék magukat.

Szerencsére, ma már számos olyan készítmény van, amellyel a kullancsok és más külső élősködők is biztonságosan távoltarthatók a kutyáktól és macskáktól. Ezek közül az új AdTab rágótabletta kutyák és macskák számára azoknak a gazdiknak nyújt kiváló megoldást, akik szinte azonnali, tartós és biztonságos védelmet keresnek kutyájuk vagy macskájuk számára, kullancsok és bolhák ellen. Az, hogy emellett kényelmesen hozzáférhető, és könnyen beadható készítményről van szó, további előnyt jelent.

Az új AdTab rágótabletta egy apró, ízesített falat, amely a kutya vagy cica méretének megfelelő kiszerelésben elérhető. A méret és az ínycsiklandó íz, amelyet a kutatásokban résztvevő összes kutya elfogadott, megkönnyíti a beadást. Akkor sincs baj, ha hétvégén, vagy este jut eszünkbe, hogy megvásároljuk, mivel az AdTab állatpatikákban, kisállatszaküzletekben, gyógyszertárakban és online is kapható.

Alkalmazhatjuk akkor is, ha már kullancsot vagy bolhát találtunk kedvencünkön, mivel hatóanyaga, a lotilaner, szinte azonnal hatni kezd, és órákon belül elpusztítja a megkapaszkodott kullancsokat, illetve a bolhákat. Ugyanakkor, mivel a kullancsok ellen a legjobb védekezés a megelőzés, a beadást követően 1 hónapon át védő AdTab folyamatosan is használható. Így egész éven át biztosíthatjuk kedvenceink védelmét a kullancsok és bolhák ellen.


Támogatott tartalom (X).
PM-HU-24-0066
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20231019160730/anx_160730_hu.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco
Kép: Photo by Elina Volkova: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-border-collie-with-tree-in-spring-behind-16298418/

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...