Saját KB bal
Saját KB jobb

Megoldás minden gazdi és kedvence számára

A kullancs és bolha elleni védekezés terén minden gazdi szeretné a lehető legjobb megoldást megtalálni. De nem minden gazdi és kedvence egyforma, ezért mindenkinek más és más megoldás a megfelelő. Talán ezért is folyamatos vita tárgya, hogy melyik készítmény a legjobb, ki melyiket használja. Szerencsére, ma már készítmények széles választéka áll rendelkezésre. Nem kell másra hallgatni, válasszuk a hozzánk és kedvencünkhöz leginkább illő megoldást!

Az Elanco felismerte, hogy minden gazdi egyedi, ezért megoldások széles körét nyújtja. Függetlenül attól, hogy nyakörvet, spot-ont vagy tablettát keresünk, az Elanco választékában kutyák és macskák számára is találhatunk megfelelő készítményt. 

A népszerű ForestoⓇ nyakörv mellett szól, hogy egyszerűen felhelyezhető és hosszú távon, akár 8 hónapon keresztül képes védelmet nyújtani a kullancsok és bolhák ellen. Ha kutyánk és cicánk is van, akkor érdemes tudni, hogy a ForestoⓇ nyakörv mindkét faj esetében biztonságosan alkalmazható. 

Amennyiben külső élősködők szélesebb köre ellen szeretnénk védeni a kutyánkat, az AdvantixⓇ spot-on kínál jó megoldást. Az AdvantixⓇ spot on, tehát egy lépésben, egyszerűen alkalmazható. Véd a kullancsok és bolhák ellen, használható a szőrtetvesség kezelésére, valamint az igazi szúnyogok, lepkeszúnyogok és szuronyos istállólegyek esetében is hatékony. A spot-onok esetében fontos odafigyelni arra, hogy alkalmazásuk havi gyakoriságú. Írjuk be a naptárunkba, vagy a telefonunk emlékeztetőjébe az esedékes dátumokat. Ezzel a módszerrel könnyen követhető, hogy mikor kell alkalmazni a soron következő készítményt, és biztonságban tudhatjuk kedvencünket egész éven át. Macskákat a készítménnyel kezelni tilos!

A jól ismert ForestoⓇ és AdvantixⓇ márkák mellett új megoldás az AdTab™ tabletta. Ez egy apró, ízletes rágótabletta, amelyet a vizsgált kutyák 100%-a szeretett. Beadása egyszerű, és néhány órán belül hatni kezd. Ezt követően akár egy hónapon át tartó védelmet nyújt a kullancsok és a bolhák ellen. Hasonlóan a rácseppentő oldatokhoz, az AdTab™ által nyújtott védelem ismételt beadással újabb egy hónapra növelhető. 

 

Legyen szó nyakörvről, spot-onról vagy éppen tablettáról, az Elanco megoldásai között minden gazdi megtalálhatja a számára és kedvence számára leginkább megfelelőt. További információért kattints ide https://kedvencemesen.elanco.com/hu/termekeink?species=kutya_), vagy kérdezd állatovosodat!


Támogatott tartalom (X).
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
AdTab: https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20231019160730/anx_160730_hu.pdf 
Advantix: https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/1909/hasznut.pdf 
Foresto: https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3384/hasznut.pdf
              https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3383/hasznut.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, Advantix, Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2023 Elanco PM-HU-23-0222; Kép: Photo by EKATERINA BOLOVTSOVA: https://www.pexels.com/photo/a-young-woman-sitting-on-a-sofa-playing-with-her-dog-4680243/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...