Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyorsan ható és ízletes védelem kullancsok és bolhák ellen cicáknak

Bársonytalpú kedvenceink esetében sem feledkezhetünk meg a kullancsok és bolhák elleni
védelemről. Különösen fontos, hogy ezt rendszeresen biztosítsuk a kijárós cicáknak, hiszen
így megvédhetjük otthonunkat a bolháktól. A kinti-benti cicák ugyanis gyanútlanul
behozhatják a bolhákat a lakásba, amiket aztán csak nehezen tudunk majd kiirtani.

A cicáknak való készítmények beadása sokszor körülményes, akár állatorvos segítségére is szükségünk lehet egy-egy gyógyszer esetében. Szerencsére, az új AdTab rágótabletta esetében egyáltalán nem ez a helyzet. A tabletta kis méretű, két kiszerelésben kapható 0.5-2kg közötti, illetve a 2 kg nagyobb, de 8 kg kisebb cicák számára, a 8 kg feletti macskák esetében a rendelkezésre álló méretek kombinációját alkalmazzuk. Emellett, a gyártó vizsgálataiban a macskák 100 %-a elfogadta az AdTab tablettát (1). A finom, a cicák számára vonzó íz könnyebbé teszi a beadást, és csökkenti a be nem adott gyógyszerek kockázatát.

Az AdTab már a beadást követően néhány óra múlva hatni kezd. Hatóanyaga, a lotilaner, a kullancsok és bolhák idegsejtjeit célozza meg. A beadást követően gyorsan, órákon belül képes elpusztítani a már megtelepedett kullancsokat és bolhákat, ezért egy esetleg fennálló fertőzés esetén is hatékony. Az azonnali kezelésen kívül pedig alkalmas hosszú távon is a kullancsok és bolhák elleni védelem nyújtására. A tabletta akár egy hónapon át hatékony. A védelem egy újabb tabletta beadásával újabb körülbelül 30 napra meghosszabbítható. Így egyszerűen, gyorsan és a cicák számára is kellemes módon gondoskodhatunk macskáink kullancsok és bolhák elleni védelméről. Akár egész éven át.

Az ízletes AdTab rágótabletta kapható az állatorvosi rendelőkben és az állatpatikákban, de
kisállatszaküzletekben és online is beszerezhető.


Támogatott tartalom (X). Kép: Photo by Cong H: https://www.pexels.com/photo/calico-cat-on-focus-photo-1404819/
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást! Lotilaner Elanco, INN-lotilaner (europa.eu)
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak vagy
a hivatkozásokban leírtaknak.
1. Cavalleri D et al. Parasites & Vectors. 2018. 11:411
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2023 Elanco PM-HU-23-0206
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...