Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyors, praktikus és egyszerű segítség a bolhák és kullancsok elleni védelemre valamint a bolhák és kullancsok eltávolítására: bemutatjuk az AdTab tablettát

A kullancsok és bolhák elleni védekezés egész évben fontos feladat. Nyáron, amikor többet utazunk, kedvenceink is többet vannak a szabadban és kutyás társaságban. Ilyenkor fokozott a fertőzés veszélye. A vérszívó külső élősködők megtapadnak a kutya bundáján, majd a bőrén vándorolva keresnek vérszívásra alkalmas helyet. Amellett, hogy kellemetlen érzést okoznak neki, betegségeket is terjesztenek. Mit tehetünk akkor, ha kutyánkon vagy cicánkon találkozunk velük?

A gyógyszeres nyakörvek és cseppek (testfelszínen alkalmazott készítmények) nem hatnak olyan gyorsan, mint az AdTab tabletta.  Így a meglévő kullancsok és bolhák eltávolítására nem alkalmasak. Jöhetnek a samponok és a macerás kezelés, vagy állatorvosi segítség igénybevétele.

Az AdTab nevű új készítménnyel mindez a múlté. Az AdTab az adagolást megelőzően állatra került bolhákat már 6 órán belül elpusztítja, míg a beadást megelőzően rákapcsolódott kullancsokat (I. ricinus) 8 órán belül. Ezen felül egy hónapon át nyújthat hatékony védelmet mind a kullancsok, mind pedig a bolhák ellen.

Az ízesített rágótabletta könnyen beadható, a védelem havi alkalmazással meghosszabbítható. Különösen alkalmas a mentett, talált kutyusok gyors kezelésére és azonnali védelmére, mivel a meglévő élősködők elpusztításán túl egy hónapon át véd az újabb fertőzés ellen. Az AdTab a 8 hetesnél idősebb és fél kilogrammnál nehezebb cicák, valamint szintén 8 hetesnél idősebb és 1,3 kg-nál nehezebb kutyák részére adható. 

Amellett, hogy gyors és praktikus megoldás, a készítmény beszerzése is egyszerű: az AdTab az első kullancs és bolha elleni tablettás készítmény kutyák és macskák számára, mely szabadon forgalmazható. Az AdTab kisállat szaküzletekben, gyógyszertárakban vagy akár online is megvásárolható, nem vényköteles készítmény.


Támogatott tartalom (X).
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást! AdTab, INN-lotilaner (elanco.com)
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2023 Elanco PM-HU-23-0172
Kép: Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-dog-relaxing-on-bed-247968/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...