Saját KB bal
Saját KB jobb

Számolj velünk! Védelem a kullancsok ellen – kedvezőbb havi áron

A kullancsok elleni védelem ma már nem kérdés. A nyolclábú vérszívók jelenléte egész évben komoly veszélyforrást jelent kedvenceinkre nézve. Az olyan fertőző betegségek, mint a babéziózis és az ehrlichiózis pedig akár életveszélyes szövődményekkel is járhatnak. A kullancsok ellen a legjobb védekezés a megelőzés. Azonban az, hogy milyen készítményt válasszunk, már nem is olyan egyértelmű.

A kullancsok elleni készítmények között számos típus létezik. Ezek közül állatorvosunk segítségével választhatjuk ki a számunkra legkedvezőbb megoldást. A lehetőségek között érdemes figyelembe venni néhány szempontot. Például, hogy a termék biztonságosan alkalmazható-e gyermekek és más háziállatok mellett. Az alkalmazás módja is lényeges lehet, ahogy a termék által nyújtott védelem is. Vannak olyan készítmények, melyek csak egyetlen külső élősködő ellen, míg mások számos faj ellen nyújthatnak védelmet. 

Az egyéni szempontok mellett pedig nem feledkezhetünk meg az árról sem. Pontosabban, a termék ár-érték arányáról. Egy rövid távú védelmet ígérő terméknek érdekesnek tűnhet az ára. De ha összehasonlítjuk egy drágább termékkel, amelynek más a védelem időtartama és más paraziták ellen hat, akkor a helyzet kissé bonyolultabb lehet. A ForestoⓇ nyakörv például nem csak a kullancsok és a bolhák, de a leishmaniózist terjesztő lepkeszúnyogok ellen is védelmet kínál. És mindezt akár 8 hónapon keresztül, kedvező havi áron. Számolj velünk, és válaszd a kedvező havi árú, széleskörű védelmet kínáló ForestoⓇ nyakörvet kutyád és macskád védelmére!

 


Támogatott tartalom (X).
VIDEÓ: Foresto®  – Számolj velünk! Kép: Alena Darmel: https://www.pexels.com/photo/dogs-lying-beside-the-gray-laptop-9040443/
PM-HU-23-0115
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
A Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...