Saját KB bal
Saját KB jobb

A boldog és egészséges kedvencekért – A kedvencem és én

Legyen szó kutyákról vagy cicákról, gazdiként mindannyiunknak az a legfontosabb, hogy kedvencünk boldog és egészséges legyen. Ebben segít az Elanco informatív honlapja: A kedvencem és én.

A színes, érdekes cikkekkel teli oldalon érdemes már akkor böngészni, ha még csak fontolgatjuk, hogy kutya vagy cica érkezzen a családba. A felelős állattartás szellemében találhatunk itt számos megfontolandó jó tanácsot és praktikus tippeket is.

Akkor sem maradunk magunkra, amikor újdonsült kis kedvencünk megérkezik hozzánk. Ez az első pár
hetet, hónapot érintő időszak hatalmas változás a kutyának vagy a cicának, de a gazdinak is. Itt alakulnak ki a közös szokások és ez az az időszak, amikor kedvencünknek meg kell tanítanunk, milyen szabályok vonatkoznak az együttélésre. Ha felkészülten vágunk bele a gazdi lét kezdeti szakaszába, akkor marad időnk és terünk élvezni ezt a röpke, de csodálatos időszakot.

A felelős kisállattartással kapcsolatos és a kölyökkori tanácsok mellett nem feledkezhetünk meg arról, hogy kedvencünk csak akkor lehet igazán boldog, ha egészséges is. Az Elanco a kedvencek egészségének szakértője. Legyen szó a leggyakoribb betegségek vagy a halálos kimenetelű fertőzések megelőzéséről, A kedvencem és én honlapról az új és a tapasztalt gazdik is alapos tájékoztatást kaphatnak. Informálódhatunk például a kullancsok által terjesztett kórokozókról, a hazánkban is egyre terjedő szívférgességről, és megtudhatjuk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy kedvencünket megóvjuk ezektől a veszélyektől.

A kedvencem és én honlapon még állatorvos keresőt is találunk, ami megkönnyíti, hogy
további kérdéseink esetén könnyen eljussunk egy segítőkész szakemberhez.


Támogatott tartalom (X). Kép: Fotó: Ron Lach : https://www.pexels.com/hu-hu/foto/allat-kutya-hazi-kedvenc-aranyos-7792655/
EM-HU-23-0082
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...