Saját KB bal
Saját KB jobb

DIY – Zoknijáték kiskutyáknak és unatkozó nagykutyáknak – VIDEÓ

zoknijátékSzeretnéd, ha a kiskutyád egy kicsit nyugodtan ellenne, amíg te otthonról dolgozol? Vagy éppen gardróbselejtezéssel és nagytakarítással múlatod az időt és nem tudod, mi a csodát kezdj a 36 páratlan zoknival? A megoldás a házi készítésű zoknijáték! Azt hiszem, ez a DIY projekt, a maga egyszerűségével, még a kétbalkezes gazdikat is megnyeri: nem kell varrógép, tű, ragasztópisztoly… semmi, csak néhány régi zokni. Körülbelül három perc alatt készen van egy szuper játék a kutyának – amiért még a boltba sem kellett lemenni!

A zoknijáték elkészítéséhez nem is kell külön leírás. A magam részéről semmi csodás új zoknit nem használtam, egy páratlan frottír sportzokni volt a kiindulási alap, amelybe belehúztam egy vékonyabb hosszú szárú zoknit, hogy jobban tartson. Az így kialakított külső burokba gyömöszköltem bele a többi páratlan vagy lyukas zoknit, majd a videón is látható módon csomóztam össze. Egyelőre tuti siker! Megy a rágcsálás és a ráncigálás ezerrel!

Persze, ha szeretnéd, nyugodtan válassz egy szép színes vagy vicces zoknit a külső borításnak, csak annyi a lényeg, hogy viszonylag erős legyen az anyaga, és kibírja a kutyafogakat. Az a szuper még ebben a játékban, hogy ha el is szakad a külső zokni, akkor sem kell kidobni, egyszerűen csak át kell tölteni a belső zoknikat egy új külsőbe. A játék egyébként mosható.

Kutyabarát.hu
Forrás: Snuggle ‘n Snore. Kép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...